La lesió d’Ousmane Dembélé amb la selecció francesa ha estat un contratemps per al Barça. El club blaugrana vol renovar el futbolista, però ell està posant problemes perquè vol marxar l’any vinent de forma gratuïta i, amb problemes físics, serà pràcticament impossible que cap equip el vulgui incorporar aquest estiu.

Tanmateix, aquesta lesió sí que suposa un petit avantatge per al Barça. L’any passat la FIFA va desenvolupar un programa de protecció de clubs per indemnitzar els equips si els futbolistes es lesionen en partits de seleccions. Per cada dia que un jugador estigui lesionat, la FIFA paga fins a 20.000 euros a partir del primer mes. Com que Dembélé estarà uns quatre mesos de baixa, el Barça ingressarà, aproximadament, uns dos milions d’euros.

Si la lesió s’anés agreujant, el club aniria ingressant més diners. En cap cas és una situació desitjada o favorable, però, com a mínim, es redueix lleugerament el greuge que suposa perdre un jugador a causa d’un partit de seleccions. El màxim que podria arribar a abonar la FIFA són 7,5 milions d’euros, corresponents a un any de baixa.Més notícies
Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona

Dembélé haurà de ser operat i estarà quatre mesos de baixa

Es confirmen les pitjors notícies per al davanter francès
Jordi Alba, durant un partit del Barça | Europa Press

Jordi Alba podria deixar el Barça

Hauria rebut una oferta de l'Inter de Milà, segons ha informat Mundo Deportivo

Comentaris

  Culé. Juny 23, 2021 | 20:33
  Doncs, ja començava de ser hora que els clubs cobrin per les lesions que pateixen el jugadors quan juguen amb la selecció "nacional". . Casos com el d' Ansu Fati son intolerables.
  Culé Juny 24, 2021 | 09:31
  Doncs ja començava de ser hora. N'estem fins al capdamunt de que ens lesionin jugadors que hem de cedir de franc a la "Selección Nacional". Cas Ansu Fati, sense anar més lluny.
  Ramon Juny 24, 2021 | 11:15
  El Barça, molt puigdemont davant Hungria però molt perearagonès davant l'Islam.

Nou comentari