Món Esport
Les opcions del Barça al lateral dret
  • CA

Aleix Vidal estarà allunyat dels terrenys de joc cinc mesos. Aquest dissabte, contra l’Alabès, va patir una luxació al turmell dret i va ser operat d’urgència a Vitòria. Avui, cap a les quatre de la tarda, ha aterrat a Barcelona agraint el suport de l’afició i els companys, assegurant que ja pensa únicament en tornar a vestir-se de curt. 

El Barça té tres opcions per suplir Aleix Vidal: reconvertir un jugador de la primera plantilla, fitxar o apostar per futbolistes del filial. Luis Enrique ja ha optat en més d’un partit per situar Mascherano com a lateral dret. D’un perfil més defensiu, el jugador argentí va ser l’escollit per tapar aquell forat al partit de tornada de les semifinals de Copa contra l’Atlètic de Madrid un cop Sergi Roberto fou expulsat. 

 

 

Una altra opció és fitxar un jugador de la Lliga. El reglament permet inscriure un futbolista de la competició pròpia en cas de patir una lesió de llarga durada (temps estimat de baixa: cinc o més mesos). Tot i que per llei pot fer-ho, el Barça només pot incorporar a cost zero per no enviar en orris la planificació econòmica de la temporada. 

I la tercera opció és el filial. Sergi Palencia i Nili Perdomo són els laterals drets del Barça B. Palencia té 20 anys i és capità i titular indiscutible de l’equip de Gerard López. Està fent una gran temporada, convertint-se en un dels homes clau del líder del grup tres de la Segona Divisió B. Tot i això, l’escollit per Luis Enrique és Nili. El lateral, que ve del Las Palmas, ha jugat només un partit de titular dels darrers deu i tres estones en altres partits.

Nili no està comptant per a Gerard López, que va començar la temporada situant-lo a la dreta, amb Palencia al lateral esquerre. Ara, Moisés s’ha fet un lloc al carril esquerre i Palencia ha tornat al seu lloc natural, en gran part, per culpa de les lesions de Nili. El canari ha perdut protagonisme al filial però és l’escollit per viatjar a París.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa