Món Esport
Messi brilla amb l’Argentina, però el seu futur al Barça continua sent incert
  • CA

Leo Messi ha disputat el darrer partit de la fase de grups de la selecció argentina a la Copa Amèrica i ha liderat el seu equip en una extensa golejada contra Bolívia (1-4). El davanter blaugrana ha assistit i ha marcat un doblet el dia en què s’ha convertit amb el futbolista amb més aparicions amb l’albiceleste. Durant tot el partit ha estat molt actiu i ha tingut moltes més ocasions. A més a més, la seva societat amb un dels nous fitxatges del Barça, el Kun Agüero, ha funcionat a la perfecció.

Ara bé, el Kun encara no pot saber de totes totes si Messi serà el seu company a Barcelona la temporada vinent. El capità blaugrana i Joan Laporta s’entenen bé i la renovació estaria a pocs passos de ser tancada. Tanmateix, està a punt d’arribar una data que cap de les dues parts volien travessar. El dia 30 de juny acaba el contracte de l’argentí amb el club blaugrana i, per molt que això no signifiqui res, el futbolista i la directiva no volen, simbòlicament, que Messi no estigui lligat al Barça durant uns dies.

Sigui com sigui, l’argentí està totalment concentrat en la Copa Amèrica. La seva selecció només ha concedit un empat i s’ha classificat de forma clara per als quarts de final. El rival en la pròxima fase és la selecció equatoriana, en un enfrontament que hauria de ser senzill per a Messi i companyia. La final més plausible, entre l’Argentina el Brasil, està cada cop més a prop.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant l'Eurocopa | Europa Press
La rebequeria de Cristiano després de caure eliminat de l’Eurocopa
Notícia: La rebequeria de Cristiano després de caure eliminat de l’Eurocopa
Comparteix
El futbolista portuguès ha reaccionat de forma infantil després de la derrota contra Bèlgica
Luis Enrique, durant l'Eurocopa | Europa Press
Ridícul espantós de la selecció espanyola amb un gol en pròpia porteria inversemblant
Notícia: Ridícul espantós de la selecció espanyola amb un gol en pròpia porteria inversemblant
Comparteix
El porter Unai Simón, de l'Athletic Club de Bilbao, ha quedat retratat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa