Món Esport
Lenglet: “Sóc aquí per guanyar títols”
  • CA

 

Clément Lenglet ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del Barça després de passar la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona. El central francès, que firma per cinc temporades, ha deixat clar que arriba al “millor club del món per guanyar títols”. “És un orgull per a tots els jugadors, des de petit he volgut jugar en un club tan gran. El Barça és el millor club”, ha apuntat Lenglet, que confia en demostrar que és capaç de jugar en una entitat així i aprendre i gaudir dels seus companys. “Vull jugar el màxim possible. Sé que hi ha molta competència en la meva posició però intentaré jugar i fer el màxim per estar al camp tots els partits possibles”, ha afegit. 

Preguntat per què el motiva més de la seva arribada al Barça, Lenglet ha confessat: “Tot motiva. Quan tens l’oportunitat de jugar en un estadi així, disputar la Champions, jugar amb Messi, tenir opció de guanyar la Champions … això et dóna motivació per signar aquí”. També ha parlat del futur duel davant el seu exequip, el Sevilla, a la Supercopa d’Espanya, assegurant que “vull guanyar, jugaré contra excompanys i amics però vull aixecar la Copa”.

 

Finalment, ha explicat què pot aportar a l’equip de Valverde: “Aportaré la meva manera de joc, i treballaré cada dia per créixer. Cal acostumar-se al joc del Barça, és un estil diferent a tots els altres clubs. Costarà una mica al principi, cal treballar molt en els entrenaments per estar preparat com més aviat millor”. “Umtiti? és un jugador amb experiència i que m’ajudarà, però estic aquí per jugar i aprendre de tots”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa