Món Esport
Lenglet: “Serà difícil guanyar el Nàpols”
  • CA

Clément Lenglet, central del Barça, ha passat pels mitjans del club per valorar l’eliminatòria de Champions davant el Nàpols del pròxim dissabte 8 d’agost al Camp Nou. Lluny de creure’s favorit, Lenglet ha reconegut la dificultat d’enfrontar-se als italians. “No vam ser capaços de passar de l’empat a l’anada i guanyar el Nàpols serà molt difícil”, ha assegurat. El francès considera que l’avantatge amb el qual compten, un empat a un gol a San Paolo, “no és massa gran”.

La tasca més important de Lenglet serà impedir les internades ofensives de Dries Mertens, la referència en atac dels de Genaro Gattuso. El francès és concient del repte: “És un jugador amb una arrancada molt ràpida. Se sap moure bé i li agrada córrer per darrere dels defenses”. Lenglet també creu que la punteria davant de la porteria és un dels grans perills de Mertens. De fet, el davanter belga va ser l’autor del gol dels napolitans al partit d’anada a San Paolo.

A més a més, com a curiositat, el central francès del Barça també ha valorat quins són els davanters que considera més difícils de defensar. En primera posició ha col·locat Robert Lewandowski: “És molt bo en els moviments a l’interior de l’àrea i de cara a porteria. És molt físic i has d’estar molt atent”. També ha parlat de Romelu Lukaku: “És molt difícil de defensar perquè és un jugador gran i amb molta força”. En el seu top de davanters perillosos també han entrat Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mané, és a dir, el trident del Liverpool, i Marcus Rashford.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa