Món Esport
Laurent Blanc podria entrenar el Barça la temporada vinent, segons la premsa francesa
  • CA

Quique Setién serà l’entrenador del Barça fins al final d’aquesta temporada. Malgrat les desfetes de l’equip blaugrana a la Copa del Rei i la Lliga Santander, Josep Maria Bartomeu ha decidit que no cessarà el càntabre abans de la Champions League. L’actual tècnic culer va reunir-se amb el president i amb Leo Messi després de la derrota contra l’Osasuna i, com a mínim, ha aconseguit mantenir el seu lloc de treball fins que s’acabi el curs més atípic de la història del futbol.

Això no vol dir, però, que el Barça no tingui la intenció de trobar-li un substitut de cara a la temporada vinent. De fet, segons ha assegurat aquest dimecres L’Équipe, Laurent Blanc podria convertir-se en l’entrenador blaugrana fins al juny del 2021, quan se celebraran unes eleccions molt importants al Camp Nou. D’aquesta forma, en cas d’aterrar a Barcelona, l’exjugador culer només es comprometrà inicialment per una temporada i quan se sàpiga qui serà el nou president ja arribarà el moment de valorar la seva continuïtat.

Portada de 'L'Équipe' d'aquest dimecres

Portada de ‘L’Équipe’ d’aquest dimecres

Mundo Deportivo ha desmentit que Éric Abidal, secretari tècnic, estigui interessant a aconseguir els serveis d’un entrenador que està inactiu des que va deixar de dirigir el PSG ara fa quatre anys. El que sí que és cert, sempre segons la informació del diari especialitzat en informació del Barça, és que Jorge Mendes, el representant del tècnic francès, l’ha ofert al club català. Sigui com sigui, ara mateix l’equip té clar que s’ha de centrar a aconseguir la Champions i després ja es prendran les decisions oportunes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa