Món Esport
Laura Ràfols penja els guants
  • CA

El Barça perdrà, aquest estiu, els dos capitans dels primers equips professionals de futbol. Si diumenge passat Andrés Iniesta es va acomiadar dels socis i afeccionats en el seu darrer partit al Camp Nou, aquesta propera setmana serà Laura Ràfols qui deixarà de formar part de la disciplina de l’equip femení després de vestir la samarreta blaugrana durant catorze anys.

La capitana del conjunt dirigit per Fran Sánchez, segona portera des de l’aposta per la internacional espanyola Sandra Paños, penjarà els guants onze anys després de la seva ascensió al primer equip, des d’on ha viscut la impactant transformació que ha dut el Barça a professionalitzar una secció anteriorment -i durant moltes temporades- de caire amateur.

 

Laura Ràfols, de només 27 anys, s’acomiadarà de la gespa el proper dimecres en una roda de premsa, on farà públic el seu nou càrrec dins el club blaugrana. Tal i com ha informat el Barça, Ràfols no deixarà l’entitat barcelonista, sinó que “continuarà vinculada al club ocupant una nova tasca”. En el seu palmarès, la portera pot presumir d’haver assolit quatre Lligues, quatre Copes de la Reina i vuit Copes Catalunya. Aquesta mateixa setmana, el Barça lluita aconseguir una Copa de la Reina que se sumaria a un palmarès extraordinari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa