Laporta i Víctor Font reclamen eleccions al Barça

“La incompetència d’ell i la seva junta els inhabilita per prendre més decisions que condicionin el futur del Barça”, ha escrit el primer

Primeres reaccions a la desfeta històrica del Barça a Lisboa. El conjunt blaugrana ha estat atropellat pel Bayern de Munic en una nit que ha servit per tancar, definitivament, un cicle. Josep Maria Bartomeu ha donat la cara i ha anunciat que prendrà eleccions, encara que no ha dit quines. Joan Laporta i Víctor Font, a través de les xarxes socials, l’han ajudat: li han demanat que dimiteixi i que convoqui eleccions.

“Després d’aquesta dolorosíssima derrota, les declaracions del president Bartomeu són, un cop més, una mostra de covardia i ineptitud. La incompetència d’ell i la seva junta els inhabilita per prendre més decisions que condicionin el futur del Barça”, ha piulat Laporta. “Ja són massa anys de tristesa i vergonya, però això d’aquesta nit només té un nom: humiliació. No allarguem més l’agonia ni perdem més un temps preciós. Bartomeu dimissió, eleccions com més aviat millor i entre tots, reconstruïm el club i tornem la il·lusió al Barça!”, ha afegit Font.

Caldrà veure si Bartomeu cedeix i decideix fer un pas al costat després dels ridículs a Europa dels últims anys. La realitat, sigui com sigui, és que el calendari frenètic que ha dibuixat el coronavirus –la temporada vinent hauria de començar el setembre– no dona massa marge a la celebració d’unes eleccions.

Més informació

Comentaris

    A sus ordenes sr. Conde Agost 15, 2020 9:28 am
    BARTOMEU, no puede presentar la dimisión, si antes no se le ordené el Conde de Godò.El señor Javier Godó Muntañola
    Acció de responsabilitat Agost 15, 2020 10:12 am
    Bartomeu no hagués hagut mai de ser president del Barça. És una obvietat. Després de gastar-se vàries fortunes ara se n'adona no tenim equip. A Roma no va veure res. Assumirà cap responsabilitat? quê farà el soci? El Barça és el reflex des acomplexat de país que tenim. Tristísim.

Nou comentari