Món Esport
Laporta signa la moció de censura contra Bartomeu
  • CA

Joan Laporta ha fet un gest molt important de cara a recuperar la presidència del club. Després de les dures declaracions de Messi contra Bartomeu en anunciar que es queda al Barça a la força, s’ha fet públic que l’expresident blaugrana ha signat la moció de censura (Més que una moció) contra l’actual màxim dirigent de l’entitat culer.

Si bé fins ara Laporta havia demanat la dimissió de Bartomeu, però no havia mostrat el seu suport públic a la plataforma que promou el vot de censura contra el president blaugrana, aquest gest canvia les coses. L’advocat barceloní ha posat rúbrica a una papereta que, si se suma a 16.499 més, provocarà que els socis hagin d’anar a votar per decidir sobre la permanència de la junta directiva actual.

Així, Laporta se suma a Víctor Font, Jordi Farré i Lluis Fernàndez Alà i es converteix en el quart potencial precandidat que mostra el seu suport a Més que una moció. Irònicament, l’última vegada que es va fer un vot de censura al Camp Nou va ser contra el mateix Laporta, qui es va salvar pels pèls per iniciar, posteriorment, l’època més brillant de la història del Barça amb Pep Guardiola a la banqueta.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a setembre 05, 2020 | 21:58
    Doctor Strangelove setembre 05, 2020 | 21:58
    Tu nen, amb la Lapiedra i fotent-te el Chandon aquell per sobre. Deixa l'equip de l'Ovrebo en mans de gent competent. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa