Món Esport
Laporta es presentarà a les eleccions del Barça
  • CA

Joan Laporta ja ha decidit que es presentarà a les eleccions del Barça, segons ha informat Oriol Domènech a l’Onze de TV3. Sempre tenint en compte la informació citada, l’expresident blaugrana ja mesos que treballa en el seu retorn al club culer i té gairebé tota la directiva lligada. El mitjà públic català ha confirmat, tal com s’havia apuntat en les darreres hores, que Mateu Alemany podria ser el seu director general, però també ha apuntat que no vol basar la seva campanya en noms propis.

En la mateixa línia, TV3 ha informat que Laporta i Víctor Font s’han reunit per estudiar la possibilitat de pactar una candidatura conjunta, però que no han arribat a cap acord. Tal com el mateix líder de Sí al Futur va revelar la setmana passada, es presentaran per separat. D’aquesta forma, i tenint en compte que Laporta ja té molt avançada la proposta que presentarà als socis per intentar seduir-los en els pròxims comicis al Camp Nou, l’anunci oficial es podria produir els pròxims dies o setmanes. Ara per ara, ningú no dubta que l’exmàxim dirigent culer s’afegirà a la cursa electoral del Barça que es va iniciar amb la dimissió de Josep Maria Bartomeu.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 04, 2020 | 17:19
    Ramon novembre 04, 2020 | 17:19
    Em fa por que Laporta torni a la presidència del Barça, perquè Barça i Catalunya sempre van en sentit contrari. Em temo que si recuperem el Barça, la Generalitat tornarà totalment a grapes enemigues. Això porta sent així des de fa mig segle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa