Món Esport
Laporta, preocupat pel futur de Messi: “Em fa por que prengui una decisió que sigui irreversible”
  • CA

Joan Laporta té “cada vegada més ganes” de presentar-se a les eleccions a la presidència del Barça, previstes per a l’estiu del 2021. No ho ha amagat mai i tampoc ho ha fet aquest dimecres en un acte a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’exmàxim dirigent blaugrana es troba motivat per tornar al club i viure la seva segona etapa al Camp Nou, i és per això que no es desmarca de l’actualitat culer ni dels principals assumptes que l’envolten, entre ells la renovació de Messi.

“Vull que Messi hi sigui el 2021, però em fa por que alguna acció de la junta pugui portar a una decisió que sigui irreversible. S’ha de fer el que calgui perquè se senti bé i es quedi uns anys més, però no veig que la directiva vagi pel bon camí. Deixar escapar Messi, ningú ho discuteix, seria la sentència de mort de qualsevol president, també de Bartomeu”, ha valorat. Els dards de Laporta a Josep Maria Bartomeu no s’han acabat aquí. “No és el BarçaGate, és el BartoGate, ha opinat en relació amb l’escàndol de les xarxes socials.

L’expresident culer ha afegit que “dubto que Bartomeu deixi un club millor que el que va agafar” i que “em preocupa que es posi en risc la propietat del club”. A més, també ha fet una recomanació a Xavi Hernández, que des de la destitució d’Ernesto Valverde ha estat molt relacionat amb el Barça: “Si jo fos ell, no tornaria amb aquesta junta directiva”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa