Món Esport
Laporta, contundent contra els favors arbitrals al Madrid
  • CA

El periodisme evoluciona. Fa uns anys hauria estat impensable que un precandidat a les eleccions del Barça com Joan Laporta concedís una entrevista a diversos creadors de continguts –comunament coneguts com a youtubers–, però l’expresident va conversar aquest dilluns amb Víctor Palacios, Más que Pelotas i El 10 del Barça, tres canals que fa molt de temps que analitzen l’actualitat blaugrana.

En l’entrevista, a més, el líder d’Estimem el Barça va respondre a totes les preguntes i va deixar alguns titulars. Els de més transcendència van ser els relacionats amb els favors arbitrals al Madrid. “Les mans de Ramos? Un penal com un castell. Estem farts que als altres equips ens xiulin aquests penals”, va reflexionar sobre la polèmica que va envoltar el triomf blanc contra l’Eibar. “No m’agrada el VAR. Li treu autenticitat al futbol i jo no m’acostumo a celebrar els gols de forma interrompuda”, va afegir.

Arran de les crítiques de Florentino Pérez a la realització televisiva dels compromisos del conjunt madrileny, Laporta també s’ha mostrat molt contundent. “No es poden queixar de res. Els van donar la Lliga passada amb moltes jugades a favor. La Lliga del confinament va ser un escàndol. No sé de què es poden queixar, la veritat, és evident que els afavoreixen”, va sentenciar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa