Laporta celebra l’èxit de la moció contra Bartomeu

"Aconseguir les signatures demostra que el club és viu i que funciona democràticament", ha piulat l'expresident del Barça

Aquest dimecres 7 d’octubre ha estat un dia històric al Camp Nou. La Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva ha validat les signatures necessàries per convocar un referèndum –16.521– i, ara, el president del Barça només té dues opcions: dimitir o posar en mans dels socis la seva continuïtat. L’èxit de Més que una Moció, no obstant això, ja és incontestable.

Molts socis culers han celebrat la notícia a través de les xarxes socials. Joan Laporta, que no va sumar-se a la iniciativa però sí que li ha donat suport en tot moment, ha fet una piulada amb què ha felicitat els promotors del vot. “Enhorabona als promotors del vot de censura! Han estat un exemple de com facilitar que els socis i sòcies del Barça expressin la seva voluntat. Aconseguir les signatures demostra que el club és viu i que funciona democràticament. Visca el Barça!”, ha escrit.

Més informació

Nou comentari