Món Esport
La UEFA obre expedient al Barça pels incidents dels Boixos Nois a Lió
  • CA
Bengales a l'estadi del Lió durant el partit contra el Barça.
Bengales a l’estadi del Lió durant el partit contra el Barça. | EFE

No ha servit de res que el Barça es desmarqués dels Boixos Nois i els actes que van protagonitzar amb motiu de la visita culer a Lió. La UEFA ha obert expedient al Barça després que els Boixos Nois provoquessin incidents i engeguessin diferents bengales durant el partit d’anada de vuitens de final de la Champions League entre els blaugrana i l’Olympique de Lió.

 

L’article 16.2 del Codi Disciplinari de la UEFA especifica que els mateixos clubs són responsables del comportament dels seus afeccionats encara que juguin fora de casa. Encara que des del primer moment el Barça va demanar que els Boixos Nois no entressin a l’estadi del Lió i que va ser el mateix club francès (en cooperació amb la policia local) qui ho va permetre, l’entitat blaugrana s’exposa a una multa econòmica.

 

Cal remarcar, no obstant això, que es tracta d’un procediment habitual quan hi ha incidents com els que van protagonitzar els Boixos Nois. El Barça apel·larà a la UEFA per la seva bona conducta històrica i ja ha anunciat que seguirà lluitant per erradicar la violència dels seus seguidors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa