La premsa mundial aplaudeix la “classe magistral” de Messi a Wembley

Els mitjans anglesos es rendeixen a l'exhibició de l'argentí contra el Tottenham

Crònica Olé

Crònica Olé | OLÉ

L’última exhibició de Leo Messi no ha passat desapercebuda al món. Diversos mitjans internacionals s’han fet ressò de l’actuació de l’argentí a Wembley, on el Barça va guanyar amb contundència. “La classe magistral de Messi dona al Barça la victòria contra el Tottenham”, titula la crònica del ‘The Guardian’. “Messi semblava absolutament determinat a deixar la impressió que, en els 136 anys d’història dels Spurs, aquests mai s’havien trobat un home amb els seus poders”, escriuen a la crònica al mateix mitjà. “Amb Messi figura, el Barça somriu de turista”, escriu l”Olé’. 

La crònica de la BBC

La crònica de la BBC | BBC

 

A la ‘BBC’ també parlen de “classe magistral absoluta” i de “màgia contra els clubs anglesos” de l’argentí. “Si alguna vegada ha pronunciat les paraules Messi no ho faria genial a la Premier League, potser hauria de replantejar-se la seva opinió”, planteja el mitjà públic anglès. “Ensenya en cada partit per què és Messi”, afegeixen. 

Crònica The Guardian

Crònica The Guardian | THE GUARDIAN
 

Al ‘The Independent’ expliquen el següent: “Es podria dir que va ser un partit amb tot, però en realitat va sobre un futbolista amb tot”. “Ha estat una actuació privilegiada de veure”, afegeixen. “Messi ha ofert dos gols gloriosos, una classe magistral i la diferència general en aquest partit”.

 

La crònica del The Independent

La crònica del The Independent | THE INDEPENDENT

 

 

També la premsa catalana destaca l’exhibició de Messi. “The King”, titula l’Sport. 

 
 
Portada SPORT

Portada SPORT | SPORT
 
 

Wembleo“, escriu ‘Mundo Deportivo’. 

 

Portada Mundo Deportivo

Portada Mundo Deportivo | MUNDO DEPORTIVO
 

L’Esportiu’, per la seva banda, titula “El discurs del rei”

 

 
Portada L'Esportiu

Portada L’Esportiu | L’ESPORTIU

 
 
 
 

Nou comentari