Món Esport
La Lliga denuncia l’actuació de l’Espai d’Animació durant el derbi
  • CA
Espai d’Animació del Camp Nou. | EFE

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha enviat al Comitè de Competició de la RFEF i a la Comissió Antiviolència un escrit de denúncia on detalla les expressions de menyspreu realitzades pels membres de l’Espai d’Animació del Camp Nou durant el partit entre el Barça i l’Espanyol del diumenge passat. En aquest escrit, la Lliga recull tant els càntics entonats, com la pancarta exhibida a la zona del Gol Nord de l’estadi blaugrana.

L’LFP detalla, una per una, les expressions que considera intolerants i assenyala únicament els espectadors presents darrere la porteria del Gol Nord. “S’ha de destacar que el comportament de la resta d’espectadors presents a l’estadi va ser absolutament correcte”, indica el comunicat. A més, i erròniament, cita únicament dos grups d’animació, FCB Supporters i Almogàvers, dos dels cinc grups presents en aquesta zona de l’estadi.

 

Concretament, els càntics recollits per la Lliga com intolerants són els següents:

 

– Minut 2. “Periquito bastardo”

 

– Minut 2. “Odio al Espanyol”

 

– Minut 10. “Perico decirme que se siente, tener tu casa en Cornellà, te juro que aunque pasen los años, nunca lo vamos a olvidar. Te tiramos Sarrià, fuisteis a la montaña y despues te echamos de nuestra ciudad. Bajaste de división para ser campeón, rezaremos por tu desaparición”

 

– Minut 30. “Soc del Barça campió i puta Espanyol”

 

– Minut 38. “Perico recuerda que eres una mierda”

 

– Minut 47. “Perico decirme que se siente, tener tu casa en Cornellà, te juro que aunque pasen los años, nunca lo vamos a olvidar. Te tiramos Sarrià, fuisteis a la montaña y despues te echamos de nuestra ciudad. Bajaste de división para ser campeón, rezaremos por tu desaparición”

 

– Minut 50. “Y puta Espanyol, y puta, puta Espanyol”

 

– Minut 51. “Písalo, Písalo”, per al porter Diego López, i “que lo vengan a ver, que lo vengan a ver, esto no es un portero es una puta de cabaret”

 

– Minut 65. “Y puta Espanyol, y puta, puta Espanyol”

Pel que fa la pancarta “RCDE Primer negoci xino sense final feliç”, la Lliga també recull haver-se desplegat en el minut 73 de partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa