Món Esport
La jutge descarta obrir el cas Abidal
  • CA

Segons ha avançat la Cadena SER, la jutge titular del Jutjat d’Instrucció número 28 de Barcelona, encarregada del cas Abidal, ha decidit arxivar el seu cas i no reobrir-lo tot i les peticions de la fiscalia després de considerar que “no existeixen contradiccions” en els testimonis de l’exjugador i els serveis mèdics. La fiscalia havia demanat reobrir el cas per tal que el cosí d’Abidal declarés davant del jutge i veure si s’havia comès cap irregularitat. 

 

Segons aquest mitjà, la decisió ha estat presa tenint en compte també les aclaracions de la jutge del registre civil que havia advertit d’alteracions en les firmes segons consta en l’auto que va avançar la defensa de Sandro Rosell. 

 

La jutge ha decidit tancar el cas en considerar que no veu viable ni eficaç viatjar a França per examinar la ferida del cosí d’Abidal i al descartar falsetat documental i alteracions en les firmes. 

 

La Fiscalia va demanar reobrir el cas després de fer-se les públiques les converses telefòniques entre l’expresident del Barça, Sandro Rosell i Juanjo Castillo, col·laborador al club i amic personal. En aquestes trucades admetien que havien comprat un fetge il·legal per a Abidal i que s’havien inventat que el donant fos el seu cosí. 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa