Món Esport
La CUP presenta un recurs per frenar la reforma del Camp Nou
  • CA
El nou Espai Barça.
El nou Espai Barça. | FCB

El grup de la CUP-Capgirem a l’Ajuntament de Barcelona ha presentat un recurs al contenciós-administratiu en què demana al jutge que paralitzi el projecte de l’Espai Barça, que pretén, a banda de reformar el Camp Nou, reurbanitzar l’entorn de l’estadi. Els anticapitalistes volen obrir “un espai de debat al voltant d’aquesta obra faraònica que té previst dur a terme el Barça” i han programat una roda de premsa aquest dimecres per explicar els detalls de la seva demanda.

 

En l’Assemblea General celebrada el passat cap de setmana, Bartomeu ja va deixar clar que tots els partits polítics menys la CUP havien fet arribar a la seva junta directiva la seva aprovació en relació a l’acord “històric” al qual va arribar, el passat 12 d’abril, l’entitat blaugrana amb l’alcaldessa Ada Colau per remodelar les instal·lacions culers. La reforma, que no tindrà cost per al consistori, té el principal objectiu “d’obrir el Camp Nou als veïns i de generar un nou espai d’ús ciutadà” eliminant “la barrera urbana” que ara representa.

 

Cal recordar que el Barça assumirà totes les despeses derivades de les obres d’urbanització dels carrers, els nous espais lliures de caràcter públic i els nous espais d’un recinte que estaran totalment oberts a tothom (excepte els dies que hi hagi partit). El projecte global de l’Espai Barça, que ha obligat a l’Ajuntament de Barcelona a aprovar una Modificació del Pla General Metropolità, suposarà un cost total de 639 milions d’euros per al club català.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa