Món Esport
L’ONT conclou que el trasplantament d’Abidal es va realitzar legalment
  • CA

 

L’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT) considera que el canvi de fetge de l’exjugador del Barça Éric Abidal es va realitzar legalment després de revisar, en col·laboració amb l’Hospital Clínic i l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), “tots els passos del procés en l’àmbit de les seves competències, és a dir, des del punt de vista clínic i sanitari”.

 

 

“Les dades de l’ONT confirmen que els trasplantament hepàtic d’Éric Abidal es va realitzar conforme a la legislació vigent i a la bona pràctica clínica“, assenyala l’organització a través d’un comunicat després de concloure la seva investigació sobre el cas, a l’espera que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya emeti el seu informe final sobre la seva inspecció al Clínic.

 

Finalment, l’ONT assegura rotundament que, “en contra del que s’ha publicat en algunes informacions”, Abidal “va estar en llista d’espera per trasplantament de donant mort”. “Davant la progressió de la seva malaltia, l’equip mèdic va considerar l’opció d’un trasplantament hepàtic de donant viu, cosa que en cap cas l’excloïa de la possibilitat del trasplantament de donant mort si es pogués produir aquesta possibilitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa