Món Esport
L’Espai Barça tindrà una oficina pels socis
  • CA

 

El Barça crearà una Oficina dedicada a l’Espai Barça (OEB) on l’entitat atendrà als socis que vulguin informació sobre totes les conseqüències relatives a la construcció de l’Espai Barça. Així ho ha explica el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, en la roda de premsa de balanç. Cardoner ha reconegut que “s’està fent realitat el rejoveniment desitjat”, i ho ha demostrat amb xifres: del cens de 142.323 socis, dels quals 104.460, el 73,40% són homes i 37.863, un 26,60%. El 33% són menors de 35 anys. La lllista d’espera per aconseguir un abonament és de 2.361 socis. 

 

L’OEB atendrà personalment tots aquells requeriments relacionats amb un projecte estratègic i crucial per al futur del Club. Si les previsions es compleixen, a l’estiu del 2019 començaran les obres del Camp Nou i els socis abonats podran conèixer tots els detalls del calendari d’obres i d’afectacions per la remodelació de l’Estadi. El Club vol assegurar la informació i el servei personalitzat al soci abonat, i prioritzarà aspectes com l’antiguitat del soci, les agrupacions familiars i els programes d’accessibilitat.

 

Un altre dels reptes estratègics d’aquest mandat és la lluita contra el frau amb l’objectiu d’erradicar les conductes fraudulentes i d’implantar el principi de la responsabilitat social. En els darrers anys el Club ha impulsat accions com l’actualització del cens, la regulació i la transparència de la llista d’espera d’abonaments, la recollida d’entrades a destí, les entrades nominatives i la col·laboració amb el soci per combatre les xarxes de frau organitzades com la que es va detectar en l’operació realitzada en el darrer Clàssic al Camp Nou. Cardoner ha agraït la col·laboració dels socis a l’hora de perseguir aquestes organitzacions delictives i lluitar-hi en contra.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa