Món Esport
Koeman: “Hi ha jugadors que haurien de marxar del Barça per poder tenir minuts”
  • CA

El tècnic neerlandès del Barça Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació abans de viatjar a Osca per disputar el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. Després de l’empat al Camp Nou contra l’Eibar, Koeman ja es va mostrar molt pessimista pel que fa a la Lliga i aquest cop ha tornat a reconèixer que és “realista” i que no tenen “moltes possibilitats de guanyar la Lliga”. Tanmateix, ha afirmat que ho intentaran “fins al final” i que tot passa per “deixar de perdre punts”.

Leo Messi ha tornat a la convocatòria després d’haver allargat les vacances de Nadal a l’Argentina per recuperar-se d’unes molèsties al turmell. Koeman assegura que el capità del Barça ja està al 100%: “És molt important per a nosaltres perquè pot solucionar partits quan l’equip no està fi. Es troba bé i ja no té molèsties”.

Respecte al mercat de fitxatges que està a punt d’obrir-se, Koeman ha reivindicat, com sempre, “reforçar l’equip”. Tot i això, ell mateix reconeix que fins que no hi hagi un nou president no es podrà fer res i això deixa molt poc marge de maniobra, ja que les eleccions seran el pròxim 24 de gener. A més, ha aconsellat a “alguns jugadors” que deixin l’equip per tenir més minuts: “Els futbolistes han de jugar i n’hi ha alguns que ho tenen complicat en aquest club”.

Les respostes de Ronald Koeman

La lesió de Coutinho: “És mala sort, ja tenim molts jugadors amb lesions de llarga durada. Hem de veure com solucionem la seva baixa, perquè és un jugador molt important”.

Mercat de fitxatges: “Fins que no arribi el nou president no parlarem del tema esportiu. Sí que peso que hi ha jugadors que haurien de deixar el club per tenir minuts i hem de reforçar la plantilla d’alguna forma, però la situació econòmica és molt complicada”.

Un calendari complicat: “Tenim molts partits i molts d’ells són fora de casa. Soc realista i sé que estem molt lluny del primer. Tot passa per deixar de perdre punts. No puc dir que tinguem moltes possibilitats de guanyar la Lliga”.

 

Un desig pel 2021: “Vull veure partits de futbol amb públic”.

L’estat d’ànim de l’equip: “És normal que hi hagi dubtes. A vegades ens falta efectivitat i altres cometem massa errors individuals. Hem de millorar, ens hem d’avançar per tenir més confiança”.

El futur de Messi: “Ell mateix ha dit que no té cap decisió presa. Se l’ha de respectar. Qualsevol jugador pot decidir què fa amb el seu futur”.

Les molèsties de Messi: “Ja està preparat i al 100% físicament”.

Messidependència: “Sempre n’hi ha, des de fa molts anys. És molt important per a nosaltres. Ell resol partits quan l’equip no està bé”.

El rival, l’Osca: “Han encaixat molt pocs gols a casa i hem d’estar preparats. Hem de millorar com equip. El fred no em preocupa, hem d’estar mentalitzats”.

Eusebio: “Hem de pensar en ell, estem pendents del seu estat i volem que es recuperi. És una gran persona i li vull desitjar tota la força a ell i a la seva família”.

Griezmann: “Necessitem que tots els davanters siguin eficaços, no només ell. Hem de millorar”.

Se’n penedeix de la sortida de Suárez: “No. Sempre he destacat les seves qualitats. La decisió va ser seva i del club. A més, no es pot comparar l’Atlètic de Madrid amb el Barça”.

L’objectiu de la temporada: “Estem molt lluny del líder i serà difícil guanyar el campionat, però lluitarem per fer-ho”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa