Món Esport
Koeman es mulla sobre la seva possible arribada al Barça
  • CA

Ronald Koeman serà, si res no es torça, el nou entrenador del Barça. El tècnic holandès i el club blaugrana estan a prop d’arribar a un acord i l’entrenador ja està negociant la rescissió del seu contracte com a seleccionador dels Països Baixos. En declaracions a la televisió pública holandesa, NOS, l’encarregat de rellevar Quique Setién ha reconegut que té la intenció d’aterrar a la banqueta local del Camp Nou aquest estiu, però s’ha mostrat molt prudent.

“Un acord és definitiu quan s’estampen les signatures en el contracte. Només llavors és cent per cent segur”, ha assegurat Koeman, que ha estat enxampat a la seu de la Federació Holandesa de Futbol (KNVB) per negociar la seva carta de llibertat. “No puc dir res, m’encantaria fer-ho, però ara no és un bon moment. No hi ha encara res del tot clar, així que lamentablement hem d’esperar”, ha afegit abans de deixar clar que la seva prioritat és convertir-se en el nou tècnic culer.

Cal recordar que Koeman té un contracte en vigor amb la KNVB que inclou una clàusula que li permet posar punt final a la vinculació en qüestió si el Barça truca a la seva porta. Aquesta condició, no obstant això, només s’activarà després de l’Eurocopa del 2020, que ha estat ajornada a l’estiu del 2021 per culpa del coronavirus. Caldrà veure, en aquest sentit, a quin acord arriba l’encara seleccionador holandès amb la Federació per desbloquejar la seva arribada al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa