Món Esport
Koeman lamenta la falta de punteria del Barça: “Hem merescut guanyar”
  • CA

Visiblement enfadat amb la quarta ensopegada consecutiva del Barça a la Lliga, encara que satisfet amb la reacció del seu equip a la mala primera meitat, Ronald Koeman ha deixat molt clar en la roda de premsa posterior a l’empat contra l’Alabès que, segons el seu parer, “hem merescut guanyar”. “Ens ho hem deixat tot, des de la banqueta i al camp, per guanyar el partit. Els últims 10 minuts hem creat moltes oportunitats i hem jugat com hem de jugar”, ha valorat.

“L’Alabès ha tancat molt bé els espais i ha defensat bé. Malgrat que la nostra primera part ha estat fluixa, hem tingut moltes oportunitats per marcar. A la represa hem comptat amb moltes ocasions. Ens ha faltat l’encert, com ens va passar contra la Juventus”, ha afegit el tècnic holandès, que no ha pogut amagar que està “preocupat” per la poca continuïtat en els resultats: “És clar que em preocupa que només hàgim guanyat dos punts en les darreres quatre jornades. Es pot criticar el resultat, però el joc ha estat molt acceptable. Estaria més preocupat si no creéssim oportunitats. Hem de treballar per millorar com a equip”.

Les declaracions de Koeman després de l’Alabès-Barça

Una qüestió d’encert: “L’Alabès ha tancat molt bé els espais i ha defensat bé. Malgrat que la nostra primera part ha estat fluixa, hem tingut moltes oportunitats per marcar. A la represa hem comptat amb moltes ocasions. Ens ha faltat l’encert, com ens va passar contra la Juventus”.

La substitució polèmica d’Ansu Fati: “L’altre dia em vau criticar per fer els canvis massa tard. Avui hem fet moviments al descans perquè creia que hi havia jugadors que ens podien aportar coses interessants. Ansu Fati ha tingut les seves oportunitats, però hem d’anar fent canvis per intentar guanyar els partits”.

El seu gest apàtic en els darrers minuts: “Si heu de criticar la meva imatge, millor que ho deixem. Jo crec que hem fet tot el que hem pogut per remuntar”.

Satisfet amb la reacció de l’equip: “Ens ho hem deixat tot, des de la banqueta i al camp, per guanyar el partit. Els últims 10 minuts hem creat moltes oportunitats i hem jugat com hem de jugar”.

Quatre jornades sense guanyar: “És clar que em preocupa que només hàgim guanyat dos punts en les darreres quatre jornades. Es pot criticar el resultat, però el joc ha estat molt acceptable. Estaria més preocupat si no creéssim oportunitats. Hem de treballar per millorar com a equip”.

Possible penal sobre De Jong: “Ja ha parlat altres dies de la qüestió de l’arbitratge. Prefereixo no opinar-ne més. Ja vaig dir el que penso i com em sento. No cal que ho repeteixi”.

Poca punteria: “De vegades busquem massa una última passada en comptes d’intentar un xut lliure des de fora de l’àrea. Hem xutat diverses vegades, però no hem marcat més d’un gol perquè hi havia algun rival al davant. Hi havia molta gent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa