Món Esport
Koeman: “El nostre estat d’ànim no pot variar en funció dels resultats del Madrid”
  • CA

Ronald Koeman no vol que la crisi del Reial Madrid centri tota l’atenció. Segons el seu parer, “el nostre estat d’ànim no pot variar en funció dels resultats del Madrid”. Així ho ha deixat clar en la roda de premsa posterior al triomf del Barça davant el Ferencváros. El tècnic holandès té clar que el seu equip ha de donar continuïtat a les bones sensacions, sobretot en la competició domèstica.

“A la Lliga estem a nou punts del líder i hem de mirar cap amunt. Hem de guanyar els pròxims cinc o sis partits si volem lluitar pel títol. No és el nostre problema que el Madrid vagi bé o malament”, ha valorat. En la seva compareixença, Koeman també ha elogiat Dembélé: “És un gran jugador. Té moltíssima qualitat, és ràpid, juga amb les dues cames… i físicament està treballant molt bé. Per a l’entrenador és difícil prendre decisions quan futbolistes com l’Ousmane estan jugant tan bé”.

Les declaracions de Koeman posteriors al Ferencváros-Barça

Content amb el seu equip: “Hem fet una molt bona primera part, en què hem jugat bé i marcat tres gols. Hem tingut molta efectivitat i hem fet jugades interessants. Hem pressionat bé la defensa rival i hem controlat bé el partit”.

Griezmann afina la punteria: “És una qüestió de confiança. L’Antoine sempre ha treballat al màxim per millorar el joc i l’efectivitat. Ara confia molt en la seva qualitat, i això és molt important per a tots els jugadors, especialment per als davanters”.

Continuen les bones sensacions: “Últimament hem millorat diverses coses. Sobretot amb pilota. Som més efectius i en atac hi ha molta competència. Encara podem millorar defensivament, l’Osasuna ens va poder marcar dos gols. Estem en bon camí, tant de bo que puguem continuar així”.

Dembélé, un factor diferencial: “És un gran jugador. Té moltíssima qualitat, és ràpid, juga amb les dues cames… i físicament està treballant molt bé. Per a l’entrenador és difícil prendre decisions quan futbolistes com l’Ousmane estan jugant tan bé”.

Centrat en la Lliga: “El nostre estat d’ànim no pot variar en funció dels resultats del Madrid, el Sevilla o l’Atlètic. Estem a nou punts del líder i hem de mirar cap amunt. Hem de guanyar els pròxims cinc o sis partits si volem lluitar pel títol. No és el nostre problema que el Madrid vagi bé o malament”.

Una victòria important: “A la segona meitat hem afluixat una mica i hem perdut més pilotes. També hem fallat més ocasions. No vull individualitzar, tothom ha treballat de valent i el més important és que hem guanyat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa