Món Esport
Koeman: “El Barça no pot encaixar un gol d’aquesta forma”
  • CA

Un equip com el Barça no pot encaixar un gol d’aquesta forma, quan queden pocs segons per al descans i té la pilota a camp contrari”. Amb aquesta contundència s’ha manifestat Ronald Koeman en la roda de premsa posterior a la derrota del seu equip al Wanda Metropolitano. El tècnic holandès ha considerat que els seus jugadors han fet prou mèrits per endur-se un empat, però també ha lamentat els errors de Piqué i Ter Stegen en la diana de Carrasco.

Les declaracions de Koeman posteriors a l’Atlètic-Barça

Derrota contra l’Atlètic: “Hem fet el que hem pogut per empatar el partit. Hem tingut dues oportunitats molt clares per fer-ho. Ha estat un duel complicat, l’Atlètic defensa molt bé. El gol d’ells ha estat error nostre, en un moment en què quedava molt poc per al descans. Un equip com el Barça no pot encaixar un gol d’aquesta forma. No pot passar”.

Lesions de Piqué i Sergi Roberto: “Sí, estic preocupat. Com qualsevol entrenador quan es lesiona un dels seus jugadors. Avui en dia hi ha molts contratemps fruit del calendari atapeït. Esperarem a demà per veure com estan els dos jugadors. No sé si no podrem comptar amb ells durant molt de temps”.

Mals resultats i situació complicada a la Lliga: “Els entrenadors sempre som els responsables. Hem de millorar els resultats. Estem treballant i hem de millorar molt, ofensivament i defensiva. Jo intento alienar el millor equip disponible, crec que els futbolistes han intentat fer-ho tot per guanyar. És evident que, de cara al títol, necessitem encadenar un ratxa de triomfs”.

Problema central: “Hem d’esperar., encara no he parlat amb els metges ni amb ell. L’Araujo encara està treballant en solitari, no crec que pugui jugar els dos pròxims partits”.

Temporada de transició?: “No, no és un moment d’opinar en aquest sentit. Tenim una plantilla determinada per moltes circumstàncies i, ara, hem de treballar de valent per intentar revertir la situació”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa