Món Esport
Koeman, sobre la dimissió de Bartomeu: “No puc dir que m’hagi sorprès”
  • CA

A Ronald Koeman no el va sorprendre que Josep Maria Bartomeu presentés la seva dimissió aquest dimarts. “No puc dir que em sorprengués. Hi havia massa embolics”, ha declarat l’entrenador holandès en la compareixença posterior al triomf convincent del seu Barça al camp de la Juventus. El tècnic holandès, no obstant això, no s’ha mullat sobre el pas al costat del ja expresident blaugrana i ha deixat molt clar que tant ell com els seus jugadors estan centrats en la pilota.

“El president Bartomeu i els seus directius van prendre aquesta decisió pensant en el club. No puc opinar sobre les circumstàncies que han motivat la seva decisió”, ha afegit abans de valorar que no creu que la dimissió afecti la seva situació a la banqueta: “Si hi ha alguna cosa que canvia la meva situació, ja parlaran amb mi. Soc l’entrenador del Barça i estic centrat al joc i els resultats de l’equip. No podem controlar els assumptes extraesportius. Jo no estic alliberat, ni de bon tros. Cadascú té el seu pensament per les coses que ha viscut. El que han demostrat els jugadors és que la dimissió de Bartomeu no els ha afectat”.

En la roda de premsa, Koeman també ha lloat Pedri, ha animat Griezmann a seguir lluitant fins que aconsegueixi el gol desitjat, s’ha oblidat d’Umtiti quan ha repassat els centrals de la plantilla blaugrana i ha confessat que guanyar la Juventus ha suposat una dosi de confiança important.

Les declaracions de Koeman després del Juventus-Barça

Satisfet amb l’actuació del seu equip: “Hem fet un molt bon partit contra un equip gran a Europa. Hem creat moltes ocasions per sentenciar el compromís abans del que ho hem fet. Estic molt content amb el joc i el caràcter de l’equip. Ha estat una gran victòria”.

El millor compromís de l’era Koeman: “Ha estat el partit més complet fins avui, sobretot tenint en compte que hem jugat contra un rival i en un escenari de màxima exigència. A més, l’equip ha mostrat molta personalitat”.

Pedri, excels: “Vull destacar la feina de tot l’equip. Però el que fa Pedri, tenint en compte la seva edat, és impressionant. Té molta personalitat. Serà un gran jugador per al Barça”.

La dimissió de Bartomeu canviarà alguna cosa?: “No crec. Si hi ha alguna cosa que canvia la meva situació, ja parlaran amb mi. Soc l’entrenador del Barça i estic centrat al joc i els resultats de l’equip. No podem controlar els assumptes extraesportius. Jo no estic alliberat, ni de bon tros. Cadascú té el seu pensament per les coses que ha viscut. El que han demostrat els jugadors és que la dimissió de Bartomeu no els ha afectat”.

Griezmann continua enfadat amb el gol: “Podríem haver marcat més gols i sentenciar el duel abans. Antoine està tenint mala sort, ha de seguir treballant així. Tots els jugadors que no tenen la sort a favor seu han de seguir treballant fins que el gol arribi. Ho farà, no en tinc cap dubte”.

Gens sorprès per l’adeu de Bartomeu: “No puc dir que m’hagi sorprès. Hi havia massa embolics. El president Bartomeu i els seus directius van prendre aquesta decisió pensant en el club. No puc opinar sobre les circumstàncies que han motivat la seva decisió”

No compta amb Umtiti: “Des del principi de temporada vam intentar fitxar un central per tenir-ne quatre en comptes de tres. Si Araujo està lesionat i Piqué o Lenglet també són baixa, buscarem altres possibilitats. Sabem que en Frenkie pot jugar aquí, ho va fer amb l’Ajax alguns dies i avui ha estat bé”.

Més elogis a Pedri: “És un jugador que pot jugar en diverses posicions. Al clàssic va jugar a la dreta, avui a l’esquerra… Ha fet una gran feina defensiva amb Alba per tapar les pujades de Cuadrado. És impressionant el que ha fet amb la seva edat”.

L’abraça amb Messi que il·lusiona el barcelonisme: “La meva relació amb en Leo mai no ha estat complicada. Ens vam reunir quan vaig arribar i, des del primer entrenament, ha demostrat implicació i compromís. S’ho ha deixat tot. Li he dit que hem de sentenciar els partits abans”.

Dosi de confiança: “Sempre ajuda guanyar un equip gran europeu, sobretot pel com ho hem aconseguit. Hem estat superiors als contraris, ens ajudarà molt per animar-nos de cara a aquesta competició i a la Lliga”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa