Món Esport
Koeman demana el fitxatge d’un davanter centre
  • CA

Ronald Koeman no ha pogut amagar la seva satisfacció amb la primera part del Barça contra el Vila-real. El conjunt blaugrana ha estat a un nivell molt alt i ha destrossat el seu rival en l’estrena del tècnic holandès. “Hem pressionat bé i hem robat pilotes. Una de les meves crítiques era el rendiment contra l’Elx: moltes ocasions i només un gol. Avui ofensivament hem estat bé amb quatre dianes”, ha assegurat l’entrenador en la roda de premsa posterior al partit.

Malgrat les bones sensacions, Koeman té clar que el fitxatge d’un davanter centre l’ajudaria a millorar el potencial del Barça. “Sempre és bo comptar amb un ‘9’ fix per tenir altres alternatives en atac. Hem practicat que els quatre de dalt vagin canviant de posició, però tant de bo que també puguem ocupar la posició de davanter centre. Hi estem treballant”, ha revelat en una compareixença en què, és clar, ha lloat Ansu Fati pel seu doblet: “Estic molt content amb el seu partit, li he dit quan l’he canviat. Ha donat molta profunditat a l’equip i ha estat a un nivell molt alt. Ha de treballar dia a dia, però és un noi que està molt obert a escoltar els nostres consells”.

Luis Suárez també ha marcat dos gols en el seu debut amb l’Atlètic de Madrid, però l’entrenador culer ha demanat que “ens centrem en nosaltres”. “Sabem que el Luis és un gran davanter, però no podem alegrar-nos si no marca ni entristir-nos si ho fa. Li hem de desitjar tota la sort del món”, ha justificat. A més, no s’ha mostrat preocupat per la poca incidència de Griezmann en el joc. “És un futbolista que pot jugar en diverses posicions ofensives. Crec que ha treballat molt bé, també defensivament. Estic molt content amb el rendiment i la mentalitat que té. El més important és que l’equip guanyi, no és important qui marqui els gols”, ha sentenciat.

Les declaracions de Koeman posteriors al Barça-Vila-real

Una primera meitat prometedora: “M’ha agradat la primera part, crec que hem pressionat bé i hem robat pilotes. Una de les meves crítiques era el rendiment contra l’Elx: moltes ocasions i només un gol. Avui ofensivament hem estat bé amb quatre dianes”.

Ansu Fati continua creixent: “Estic molt content amb el seu partit, li he dit quan l’he canviat. Ha donat molta profunditat a l’equip i ha estat a un nivell molt alt. Ha de treballar dia a dia, però és un noi que està molt obert a escoltar els nostres consells. El volem ajudar”.

Obre la porta al fitxatge d’un davanter: “Sempre és bo comptar amb un ‘9’ fix per tenir altres alternatives en atac. Hem practicat que els quatre de dalt vagin canviant de posició, però tant de bo que també puguem ocupar la posició de davanter centre. Hi estem treballant”.

Suárez debuta amb doblet: “Sabem que el Luis és un gran davanter, però no podem alegrar-nos si no marca ni entristir-nos si ho fa. Li hem de desitjar tota la sort del món i centrar-nos en nosaltres”.

Confiança i primer pas en ferm: “Sempre és important guanyar partits, ja que dona tranquil·litat. Els bons resultats acompanyats de bones actuacions ens ajuden a millorar. Estem molt confiats amb els canvis que hem fet”.

Griezmann, poc participatiu: “És un futbolista que pot jugar en diverses posicions ofensives. Crec que ha treballat molt bé, també defensivament. Estic molt content amb el rendiment i la mentalitat que té. El més important és que l’equip guanyi, no és important qui marqui els gols”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mercantilisme futbolístic a setembre 28, 2020 | 10:02
    Mercantilisme futbolístic setembre 28, 2020 | 10:02
    Que el pagui ell.
  2. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a setembre 28, 2020 | 13:22
    Guaita-que-fan-ara setembre 28, 2020 | 13:22
    Que posin al Suarez !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa