Món Esport
Koeman s’afarta de Griezmann
  • CA

Cada cop més irrellevant. Antoine Griezmann era un dels fixes a l’onze de Ronald Koeman. De fet, sota el comandament del tècnic holandès mai havia encadenat dos partits com a suplent. Però primer, amb la victòria davant l’Elx de diumenge passat, i després ahir al Sánchez-Pizjuán, es va trencar aquesta dinàmica.

Davant l’Elx, Koeman es va escudar en l’acumulació de minuts que el francès portava a sobre. Així i tot, la seva absència a l’onze titular i, encara més, el fet de no disputar cap minut ahir davant el Sevilla ja és quelcom diferent. Fins i tot Ilaix Moriba va passar per davant d’Antoine Griezmann a l’hora de substituir a un lesionat Pedri.

L’entrenador blaugrana s’ha justificat dient que l’absència del francès era una aposta tàctica, i ha restat importància a la situació actual de Griezmann. L’internacional francès, però, es va mostrar molt satisfet a través de les xarxes socials i va compartir aquest missatge un cop acabat el matx al Sánchez-Pizjuán: “victòriaaa, victòriaaa, victòriaaaaaa!!!”.



Més notícies
Ilaix i Messi | FCB
Ilaix Moriba fa reverències a Koeman
Notícia: Ilaix Moriba fa reverències a Koeman
Comparteix
El blaugrana, una vegada finalitzat el partit, li ha agraït l'oportunitat al tècnic holandès
Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé marca un altre cop
Notícia: Dembélé marca un altre cop
Comparteix
El francès ha fet un bon partit i ha obert la llauna en la victòria del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa