Món Esport
La justícia italiana investiga un acord entre el Barça i la Juventus
  • CA
agraph -->

La Juventus està sent investigada per la Fiscalia de Torí. El diari Corriere della Sera assegura que la justícia italiana està analitzant 42 traspassos de futbolistes que aquest club va dur a terme entre els anys 2019 i 2021. La Fiscalia considera que la Juventus podria haver dut a terme diverses irregularitats en la compravenda de jugadors per tal de quadrar els seus pressupostos. Els delictes que podria haver comès aquest club són falsedat documental i emissions de factures d’operacions que no s’han produït.

Els directius de l’entitat que estan sent investigats són el president, Andre Agnelli, el vicepresident i guanyador de la Pilota d’Or l’any 2003, Pavel Nedved, i l’exdirector esportiu Fabio Paratici. La policia italiana ha escorcollat la seu del club torinès durant les últimes hores i ha recollit tota la documentació relativa a les transaccions de futbolistes entre 2019 i 2021.

Una de les operacions del club torinès que ha aixecat més sospites per part de la justícia italiana és la que va signar amb el Barça l’any 2020. El club blaugrana va vendre Arthur Melo a la Juventus per 72 milions d’euros. Aquest acord incloïa la compra de Pjanic per part del Futbol Club Barcelona a canvi de 60 milions.

Aquesta operació policial, que ha rebut el nom de “Prisma”, està en la seva fase inicial i encara és aviat per determinar la gravetat de l’assumpte. Tot i això, aquest tipus d’infraccions poden sancionar-se amb una multa, la pèrdua de punts a la classificació o l’expulsió de la competició en casos extrems. La lliga italiana compta amb un precedent força recent pel que fa a aquest tipus de situacions. El Chievo Verona va ser sancionat amb la pèrdua de tres punts l’any 2018 per infracció de les regles de comptabilitat de la Federació Italiana de Futbol.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Sergio Ramos surt al pas de les crítiques al seu estat físic
Notícia: Sergio Ramos surt al pas de les crítiques al seu estat físic
Comparteix
El central podria debutar amb el Paris Saint Germain en breu després de set mesos d'inactivitat
Ferran Torres, jugador del Manchester City | Europa Press
Ferran Torres, objectiu prioritari del Barça
Notícia: Ferran Torres, objectiu prioritari del Barça
Comparteix
El davanter veuria amb molt bons ulls vestir la samarreta blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa