Món Esport
La justícia convoca el Barça i Emili Rousaud a un acte de conciliació
  • CA

El jutjat de Primera Instància número 22 de Barcelona ha convocat el Barça i Emili Rousaud a un acte de conciliació el pròxim 7 d’octubre per resoldre les accions legals que el club blaugrana va emprendre contra l’exvicepresident institucional culer després que l’exmembre de la junta directiva de Bartomeu assegurés, en relació amb el BarçaGate i en una de les múltiples entrevistes després de presentar la seva dimissió, que algú “havia posat la mà a la caixa”.

En una entrevista al Què t’hi jugues de la Cadena SER, Diego Artacho, advocat d’Emili Rousaud, ha assegurat que la denúncia al seu client “no té sentit ni base jurídica”, ja que ell l’únic que va fer va ser “exposar uns dubtes que ara s’ha vist amb l’auditoria que eren certs”. “Es van fraccionar uns contractes per més diners dels que s’haurien d’haver pagat”, ha recordat respecte a la contractació d’I3 Ventures per realitzar el monitoratge de les xarxes socials.

A més, el mitjà de comunicació citat també ha informat que el Barça ha rebutjat la petició de Víctor Font d’accedir a l’informe elaborat per PricewaterhouseCoopers després d’investigar l’escàndol de les xarxes socials. El club blaugrana ja va deixar ben clar, en la compareixença de Josep Vives, portaveu, i Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics, que no té cap intenció de fer públics els resultats de l’auditoria més enllà de les conclusions que ja es van exposar a principis del mes de juliol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa