La junta gestora i els jugadors del Barça segueixen sense arribar a un acord per a la rebaixa de sou

La negociació per a la rebaixa salarial al Barça serà llarga. Excepte sorpresa majúscula, la comissió gestora del club blaugrana no aconseguirà arribar a un acord amb els jugadors aquest dijous, quan hauria de finalitzar la Mesa constituïda per tractar l’adequació salarial de tots els treballadors i esportistes de l’entitat culer. Les converses s’allargaran uns dies, ja que la reunió d’aquest dimecres ha acabat sense pacte.

Segons ha informat la Cadena SER, els futbolistes del Barça veuen que les postures, de moment, encara es troben allunyades. La seva predisposició a fer un esforç, tal com va revelar Carles Tusquets, és bona, però això no vol dir que estiguin disposats a cedir en totes les qüestions. La taula de negociació s’hauria d’acabar aquest dijous, però s’haurà d’allargar uns dies.

Per intentar convèncer els jugadors i al mateix temps defensar els seus interessos, la mateixa ràdio ha informat que el Barça ha contractat el bufet d’advocats Antràs i la consultora Mercer.Més notícies

Laporta es presentarà a les eleccions del Barça

‘TV3’ confirma que l’expresident blaugrana ha pres la decisió d’intentar tornar a dirigir l’entitat culer

El missatge d’ànims de Messi a Maradona

"La meva família i jo et volem veure bé tan aviat com sigui possible", ha escrit el capità del Barça a Instagram

Nou comentari