Món Esport
Actualització important sobre la lesió de Ter Stegen

Ja s’ha confirmat oficialment que Marc-André ter Stegen, porter alemany del Futbol Club Barcelona, ha estat sotmès a una intervenció quirúrgica a la seva esquena a França. Tal com ha comunicat l’entitat blaugrana, l’operació ha estat realitzada de manera “satisfactòria” a Bordeus per la doctora Amélie Léglise, al centre Sports Clinic Bordeaux Merignac, sota la supervisió dels serveis mèdics del club. El comunicat és breu i, com és habitual per prudència, no ofereix el temps de baixa, remetent-se al clàssic “la seva evolució en marcarà la disponibilitat”. No hi ha terminis previstos, però el més probable és que estigui entre dos i tres mesos de baixa. Per tant, és fins i tot dubte per als vuitens de final de la Champions, que es disputaran entre finals de febrer i principis de març.

El porter alemany de 31 anys ha lluitat amb les molèsties lumbars des de fa temps, causades per una hèrnia discal, la qual cosa ha afectat el seu rendiment i el seu benestar. Després de demanar més temps per prendre una decisió, Ter Stegen ha optat per sotmetre’s a la cirurgia per abordar els seus problemes de manera immediata. De fet, aquesta es tracta de la segona vegada que se sotmet a una operació a l’estranger, ja que anteriorment havia passat per quiròfan a Suècia per problemes al genoll.

El FC Barcelona ha emès el comunicat mèdic informant sobre la intervenció, assegurant que “el jugador del primer equip Marc-André ter Stegen ha estat intervingut satisfactòriament dels seus problemes lumbars. Aquesta intervenció ha anat a càrrec de la Dra. Amélie Léglise sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, al Sports Clinic Bordeaux Merignac. És baixa i la seva evolució marcarà la disponibilitat”.

Confiança en Iñaki Peña

Durant el seu període de baixa, Ter Stegen es perdrà, amb tota seguretat, la Supercopa d’Espanya i diversos partits de la Lliga i de la Copa. Així doncs, el jove porter Iñaki Peña (24 anys) serà el seu substitut durant aquest temps, tal com ha fet durant els darrers partits. Altres porters que el poden acompanyar a les convocatòries són: Marc Vidal (23), Ander Astralaga (19), Aron Yaakobishvili (17) o Diego Kochen (17).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa