Món Esport
Emotius missatges per a Busquets després del seu adeu al Barça

Un cop s’ha conegut que Sergio Busquets, un dels capitans del Futbol Club Barcelona, deixarà el club a final de temporada les reaccions de personalitats importants del món del futbol han arribat en cadena. Alguns dels jugadors que han format part del millor Barça de la història han estat els més destacats. Exfutbolistes del club com Carles Puyol o Andrés Iniesta o Gerard Piqué han publicat emotius missatges després de l’adeu del migcampista de Badia del Vallès.

L’exjugador del conjunt blaugrana Andrés Iniesta, amb el qual Busquets va compartir molts anys de vestuari ha volgut posar en valor la trajectòria del futbolista: “Felicitats per la teva trajectòria amic, llegenda i mirall del nostre club! Brutal! Més que un honor per a mi compartir tants moments junts! Et desitjo el millor!”.

Sergio Busquets i Andrés Iniesta | Twitter Andrés Iniesta (@andresiniesta8)
Sergio Busquets i Andrés Iniesta | Twitter Andrés Iniesta (@andresiniesta8)

Altres futbolistes que han passat pel Barça també han tingut present l’acomiadament de Busquets. “Una carrera junts. Ha estat un plaer enorme. Gràcies per tot!”, expressa Gerard Piqué. Per la seva banda, Carles Puyol també s’ha desfet en elogis cap el que va ser el seu company: “Gràcies per tot, Busi. Ha sigut una sort tenir-te al costat (no ets conscient de la tranquil•litat que em donava saber que estaves al davant). Et desitjo el millor”.

També ho ha fet Jordi Alba, futbolista de la plantilla actual i que acaba contracte l’any que ve: “Amic, després de tantes vivències junts, què puc dir-te que no sàpigues? Marxes de la teva casa deixant una empremta inesborrable en la història del Barça. Més de 700 partits i part fonamental de tants títols i nits de glòria que tots els culers recordarem sempre. Ha estat un gran orgull compartir aquests anys al teu costat en el camp, i una sort immensa gaudir de la teva amistat i la de la teva família Gràcies per tot!”. En el cas del lateral esquerra encara s’ha d’estudiar el seu futur, encara que ell sempre ha assegurat que vol complir tot el contracte que li queda al Barça, tot i que s’hagi vist relegat a la banqueta per l’explosió d’Alejandro Balde, jugador que li ha tret la titularitat.

A més, el club blaugrana i el jugador han publicat un vídeo molt sentimental a les xarxes i moltíssims personatges coneguts han volgut deixar el seu comentari cap a un jugador que va debutar la temporada 2008-2009 i que durant catorze anys ha estat l’amo del mig del camp del Barça. Futbolistes com Neymar Jr, José Luis Gayà o Riqui Puig, que han compartit vestuari amb el futbolista han deixat comentaris. A més, també ho han fet altres persones conegudes com l’il·lusionista El Mago Pop, el presentador de televisió Dani Martínez o el jugador de bàsquet Pau Gasol. Amb això, queda demostrat que la figura del jugador català ha transcendit més enllà del món del futbol.

El futur que se li presenta a Sergio Busquets després del Barça

Després que s’hagi conegut la marxa del jugador només queda saber on jugarà la propera temporada. A Busquets se l’ha situat tant a l’Al-Hilal, equip de l’Aràbia Saudita, com a l’Inter de Miami, equip dels Estats Units. Dos conjunts que també volen amb interès l’arribada de Leo Messi. En un principi, una de les principals raons de què Busquets continués al Barça era la tornada de l’astre argentí. A més a més, Xavi Hernández sempre ha remarcat que volia la continuïtat de Busquets, ja que per a ell era un jugador vital en els seus plans. Tanmateix, no serà així perquè l’únic que està clar és que Busquets no vestirà la samarreta blaugrana la pròxima temporada.



Més notícies
Leo Messi i Sergio Busquets, en arxiu | FC Barcelona
La relació de l’adeu de Busquets amb el possible retorn de Messi al Barça
Notícia: La relació de l’adeu de Busquets amb el possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
L'anunci de la marxa de Busquets ha arribat en un dels moments més calents d'informacions sobre el futur de l'argentí
Sergio Busquets i Jordi Alba, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Després de Sergio Busquets, Jordi Alba
Notícia: Després de Sergio Busquets, Jordi Alba
Comparteix
Ara que el Barça ja sap què passarà amb el futur del migcampista, toca abordar el cas del lateral
Sergio Busquets, migcampista del Barça | Europa Press
Sergio Busquets deixa el Barça després de quinze temporades al primer equip
Notícia: Sergio Busquets deixa el Barça després de quinze temporades al primer equip
Comparteix
El migcampista català ho ha anunciat amb un vídeo a les xarxes socials
Sergio Busquets i Xavi Hernández, durant un partit | Europa Press
L’anunci més important de la carrera de Sergio Busquets
Notícia: L’anunci més important de la carrera de Sergio Busquets
Comparteix
El migcampista català comunicarà ben aviat el seu futur, que podria estar lluny del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa