Món Esport
El Barça anuncia un nou traspàs

El lateral senegalès Moussa Wagué ha deixat de ser jugador del Futbol Club Barcelona, segons ha comunicat la mateixa entitat blaugrana. El futbolista de vint-i-tres anys marxa traspassat al HNK Gorica de la ciutat croata de Zagreg. Només li quedava un any de contracte com a culer i el Barça no rebrà cap pagament per aquesta operació. Tanmateix, sí que es reserva un percentatge d’una futura venda, de la mateixa manera que va ocórrer amb Rey Manaj. És a dir, si el HNK Gorica el transfereix a un altre club en els pròxims anys i obté un benefici econòmic al respecte, el Futbol Club Barcelona cobrarà un percentatge d’aquest moviment, la xifra del qual no s’ha especificat.

Moussa Wagué, un fitxatge fallit del Barça de Bartomeu

Moussa Wagué va arribar al Barça l’estiu de 2018 després de fer un bon Mundial de Rússia amb la selecció senegalesa. L’entitat blaugrana, aleshores presidida per Josep Maria Bartomeu, va pagar cinc milions d’euros al KAS Eupen belga per incorporar el lateral al filial. Al Barça B va mostrar un bon rendiment i va arribar a debutar amb el primer equip aquella mateixa temporada, cosa que li va permetre rebre una fitxa el curs següent. No obstant això, quan va haver de rendir al màxim nivell, va demostrar que encara no estava del tot preparat i el club blaugrana li va buscar una sortida.

El Barça intenta accelerar l’operació sortida

El gener de 2020 marxaria cedit al Niça i la temporada següent ho faria al PAOK Salònica. Malauradament per ell, a Grècia va patir una lesió gravíssima que l’ha mantingut apartat dels terrenys de joc fins ara. Es troba molt lluny de poder ser un futbolista vàlid per al primer equip del Barça i és per això que se l’ha traspassat aquest estiu. D’aquesta manera, l’entitat blaugrana alleugereix una mica més la plantilla, si bé encara falten les baixes més destacades, com són les de Riqui Puig, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Òscar Mingueza i Neto Murara. També podrien sortir jugadors com Miralem Pjanic, Memphis Depay o Frenkie de Jong, tot i que són futbolistes que no estan descartats.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un partit | Europa Press
Xavi es perdrà el primer partit del Barça a la gira dels Estats Units
Notícia: Xavi es perdrà el primer partit del Barça a la gira dels Estats Units
Comparteix
L'entrenador egarenc encara no ha rebut el visat per poder viatjar als Estats Units
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta destapa el pròxim objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Laporta destapa el pròxim objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
El president blaugrana ha mantingut una conversa pública amb Hristo Stoítxkov
Jules Koundé, jugador del Sevilla | Europa Press
La via del Barça per abaratir l’operació de Koundé
Notícia: La via del Barça per abaratir l’operació de Koundé
Comparteix
El club blaugrana podria transferir el davanter del filial Abde al Sevilla
Robert Lewandowski, jugador del Barça | FC Barcelona
Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Notícia: Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Comparteix
Món Esport analitza el flamant fitxatge estrella blaugrana, que es retroba amb Aubameyang

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La T-recta a juliol 19, 2022 | 19:29
    La T-recta juliol 19, 2022 | 19:29
    Jo crec q us equivoqueu, el fitxatge no va ser fallit, el preu segurament era el q es pagava l'any 2018 i, si va fer un bon mundial amb Senegal???? El problema és q tothom es creu entendre-hi i el mateix Laporta, va rendir pleitesia a Memphis Depay, per exemple, i ara què??? Ja sé q no va costar ni un duro, però ara tampoc val ni un duro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa