Món Esport
Un jugador del Barça, positiu per coronavirus
  • CA

El Barça ha informat que un dels nou jugadors que aquest dimecres començaran la pretemporada 2020/21 ha donat positiu per coronavirus. “L’afectat és asimptomàtic, es troba bé de salut i està aïllat al seu domicili”, ha comunicat el club blaugrana després de les proves PCR que va realitzar aquest dimarts, abans de l’inici de l’activitat.

“El club ha informat les autoritats esportives i sanitàries competents. A més, s’han rastrejat totes les persones que van tenir contacte amb el jugador per fer-los les proves PCR corresponents”, ha informat l’entitat culer, que també ha deixat clar que el futbolista en qüestió “no ha estat en contacte amb els membres del primer equip que tenen previst viatjar a Lisboa aquest dijous”.

Tal com va informar el Barça a principis de setmana, Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets començaran a preparar, al marge de la dinàmica del primer equip, la temporada vinent. Mentre els de Setién lluiten per la Champions, aquests nou jugadors –excepte el que ha donat positiu, que de moment està aïllat– treballaran per guanyar-se un lloc a la plantilla del pròxim curs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa