Juan Rosell descarta presentar-se a les eleccions del Barça

L'expresident de la CEOE no formalitzarà cap precandidatura als comicis del Camp Nou

Juan Rosell ha descartat presentar-se a les eleccions del Barça, segons ha avanát el programa Sin Concesiones de Radio Kanal Barcelona i ha confirmat El Món. L’expresident de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials no formalitzarà cap precandidatura als comicis del Camp Nou, previstos per al 24 de gener del 2021.

Juan Rosell ha pres aquesta decisió perquè considera que la situació econòmica del Barça és molt complicada i adversa. D’aquesta forma, i a falta que la notícia s’oficialitzi, les eleccions al club blaugrana cada vegada tenen l’escenari més definit.

Els precandidats a la presidència del club blaugrana són, de moment, Joan Laporta, Víctor Font, Agustí Benedito, Lluís Fernàndez Alà, Toni Freixa, Xavi Vilajoana, Jordi Farré, Pere Riera i Emili Rousaud. Cal recordar que tots ells, si volen continuar endavant en la cursa electoral, hauran de presentar 2.257 signatures de socis que els donin suport.

Més informació

Comentaris

  Millor Novembre 30, 2020 3:56 pm
  Ni falta que fot un dretà al Barça.
  Una bona notícia Novembre 30, 2020 5:32 pm
  Millor un fatxa menys, al FC BARCELONA, no volem ni vividors i ni molt menys, ningú vinculat amb el grupo godo
  Àngel Drach Novembre 30, 2020 7:02 pm
  Es clar!. Ha entés que una Directiva d'Empresaris, Sindicalistes i Autònoms, però sense pastors Massai ni nòmades Tuareg, és totalment impossible. No em pensava pas que tingués tant de seny, aquest senyor!

Nou comentari