Món Esport
Xavi valora el triomf, però té una petició concreta per als seus jugadors

La victòria del Barça a Montilivi era vital per augmentar la distància, provisionalment, amb el Reial Madrid. Doncs bé, els tres punts s’han aconseguit, però el joc dels homes de Xavi Hernández no ha convençut gens, sobretot en atac. L’aparició puntual de Pedri ha servit per obtenir el triomf, però l’entrenador blaugrana demana més als seus futbolistes. “Encara no ens atrevim del tot. Donem la passada correcta, però no la passada decisiva, cal xutar des de fora de l’àrea, buscar parets, fer alguna centrada… Teníem el domini, ens l’ha cedit el Girona i ens ha sorprès, però a vegades ens falta sortir del guió i generar més coses”, ha explicat Xavi després del partit. Vol que els seus jugadors, en situacions d’atac, s’atreveixin més.

Xavi vol atreviment a l’àrea rival

El partit del Barça en atac ha sigut realment espès, més enllà de l’aparició de Pedri. Al davant, el Girona ha plantejat un partit sense gairebé fissures, incomodant molt la circulació blaugrana i dificultant la sortida de pilota d’Eric Garcia i Araújo. Quan els gironins han fet una passa endarrere, els culers no han tingut clarividència suficient a l’últim tram i no han generat perill. És per això que Xavi, tot i la victòria, no pot estar content: “Encara no ens atrevim del tot. Donem la passada correcta, però no la passada decisiva, cal xutar des de fora de l’àrea, buscar parets, fer alguna centrada… Teníem el domini, ens l’ha cedit el Girona i ens ha sorprès, però a vegades ens falta sortir del guió i generar més coses“, ha declarat l’entrenador egarenc. És un clar missatge als jugadors d’atac. Ansu Fati i Raphinha, una jornada més, no han estat especialment inspirats. Tot i el desencert en atac, Xavi tampoc ha volgut treure-li mèrit al triomf: “Tenim un rival al davant, això no és una obra de teatre. Jo també prefereixo guanyar 0 a 4 que 0 a 1, però el rival també juga. Cal fer autocrítica i millorar moltes coses, però també veure que estem en el camí correcte i molt millor que fa un any”. L’entrenador català té les coses clares.

Xavi Hernández, entrenador del Barça, al Civitas Metropolitano | Europa Press
Xavi Hernández, entrenador del Barça, al Civitas Metropolitano | Europa Press

Pendents de la lesió de Dembélé

Al minut 26, Ousmane Dembélé ha demanat el canvi per unes molèsties al quàdriceps. A la segona meitat, se l’ha vist mig coix a la banqueta, la qual cosa pot indicar que la lesió serà important. “Crec que hi ha lesió d’Ousmane, li faran proves i veurem, però ha notat alguna cosa i sembla que hi ha lesió al quàdriceps. És una pena perquè és un jugador diferencial”, ha declarat Xavi després del matx. Demà se li faran proves a Barcelona per conèixer l’abast de la lesió.



Més notícies
Pedri, durant el partit contra el Girona a Montilivi | @fcbarcelona_cat
L’espurna de Pedri posa llum als dies grisos del Barça
Notícia: L’espurna de Pedri posa llum als dies grisos del Barça
Comparteix
El canari esdevé decisiu per segon partit consecutiu i és el far que guia els blaugranes
Pedri celebra el seu gol contra el Girona | FC Barcelona
Pedri torna a treure les castanyes del foc del Barça (0-1)
Notícia: Pedri torna a treure les castanyes del foc del Barça (0-1)
Comparteix
El derbi català entre el Girona i el Barça ha acabat amb victòria per la mínima dels blaugranes
Rubén Neves i Curtis Jones, durant un partit de FA Cup | Europa Press
Un moviment a la Premier acosta el possible relleu de Busquets al Barça
Notícia: Un moviment a la Premier acosta el possible relleu de Busquets al Barça
Comparteix
El Wolverhampton ha fitxat el substitut de Rubén Neves, qui s'acosta al Camp Nou
Joan Laporta i Marcos Alonso escenifiquen la renovació del jugador | FC Barcelona
El Barça renova Marcos Alonso una temporada més
Notícia: El Barça renova Marcos Alonso una temporada més
Comparteix
L'entitat blaugrana ha anunciat l'acord de renovació amb el lateral esquerre fins a 2024

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa