Món Esport
Xavi: “Sembla que se m’hagi mort un familiar, tothom em dona ànims”

“Tothom em dona ànims l’última setmana, tinc el mòbil que sembla que se m’hagi mort un familiar”. Amb aquesta frase irònica i humorística, Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha descrit de la millor manera possible la situació actual del conjunt blaugrana, probablement de forma inconscient. Després de l’eliminació virtual de la Champions i la derrota al clàssic, el Barça, que havia començat la temporada com un coet, torna a generar dubtes entre els seus aficionats i la gent, que havia tornat a trempar amb el seu equip, se sent trista i decebuda i necessita llepar-se les ferides i donar-se suport.

Xavi explica què ha portat el Barça a la situació actual de mals resultats

Xavi, en la roda de premsa prèvia al Barça-Vila-real, ha intentat explicar què ha passat com ha pogut. Ha assegurat que les desfetes de l’equip han ocorregut per “petits detalls” i també s’ha justificat en “les baixes importants dels últims dies”, sobretot a la defensa. També ha subratllat el bon paper dels conjunts als quals s’ha enfrontat: “En el futbol sempre ens centrem en el nostre equip, però també hi ha un rival que et complica les coses”. Ara bé, més enllà de les excuses també ha reconegut que “vam començar molt bé i ara ja no estem tan bé” i s’ha mostrat conscient que el seu càrrec pot estar en perill: “En qualsevol moment em poden fer fora, així és la vida de l’entrenador”.

Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona

L’optimisme de Xavi no té aturador

D’altra banda, també s’ha mostrat molt optimista a l’hora d’intentar revertir aquesta situació. Ha sentenciat que no s’aturarà davant cap controvèrsia, perquè “soc molt culer”. Ha continuat dient que “hem d’aconseguir títols” i que això és una responsabilitat amb el club per “l’esforç que ha fet”. Ha repetit la idea que ell està “il·lusionat” per continuar endavant amb el projecte i que l’única manera de revertir les coses és “guanyant, que ja és hora”. La primera oportunitat per aconseguir-ho serà aquest dijous al Camp Nou contra el Vila-real, un equip pel qual ha dit que sent “molta admiració”. També ha avançat que hi haurà rotacions a l’onze inicial.



Més notícies
Xavi Hernández, a la banqueta del Bernabéu | Europa Press
El motiu pel qual Xavi Hernández queda tocat després del clàssic
Notícia: El motiu pel qual Xavi Hernández queda tocat després del clàssic
Comparteix
El tècnic del Barça acomiada una setmana per oblidar en la qual ha quedat virtualment eliminat de la Champions i ha perdut el lideratge de la Lliga
Sarunas Jasikevicius, entrenador del FC Barcelona | @FCBbasket
Jasikevicius anima Xavi amb aquest missatge d’esperança per als culers
Notícia: Jasikevicius anima Xavi amb aquest missatge d’esperança per als culers
Comparteix
El tècnic de la secció de bàsquet del Barça ha enviat un missatge que anima l'entorn barcelonista després de l'empat contra l'Inter de Milà
Xavi Hernández i Joan Laporta, entrenador i president del Barça | Europa Press
El Barça pren una decisió sobre Xavi després de la desfeta a la Champions
Notícia: El Barça pren una decisió sobre Xavi després de la desfeta a la Champions
Comparteix
La junta directiva de Joan Laporta actua amb prudència i expressa la seva confiança al tècnic
Eric Garcia, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Notícia: Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Comparteix
El defensa del Barça defineix l'estil de Xavi i parla del bon estat de forma d'Ansu fati

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa