Món Esport
Xavi, a la prèvia del Clàssic: “Ser entrenador del Barça és desagraït”

El FC Barcelona i el Reial Madrid s’enfronten demà al Santiago Bernabéu a la novena jornada de Lliga. Xavi Hernández s’ha mostrat optimista a la roda de premsa prèvia al Clàssic, deixant clar que han d’oblidar la desfeta europea del passat dimecres contra l’Inter de Milà. L’entrenador blaugrana ha reiterat que l’equip ha de continuar amb la bona dinàmica a la lliga i mantenir el lideratge. No obstant això, el tècnic terrassenc ha deixat una frase curiosa: “ser l’entrenador del Barça és desagraït”.

“No firmo guanyar sense jugar bé”

La derrota a la Champions League ha deixat molt tocada l’afició culer i també la plantilla del Barça. Tanmateix, Xavi és optimista i vol aixecar l’ànim blaugrana. “Necessitem ser un bloc, volem atacar de manera compacta. Contra l’Inter no ho vam fer, en molts moments”, ha explicat l’entrenador egarenc. El tècnic culer ha reiterat que el partit és vital, però ha volgut deixar clar que “no firmo guanyar sense jugar bé”. Xavi creu molt en l’estil de joc i considera que a Can Barça la victòria va lligada més amb el “com” que no pas amb el “què”.

Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Xavi vol defensar els capitans

“Entenc les crítiques, soc conscient d’on estic. Vam fallar un dia que no podíem fallar, però crec que la crítica se centra massa en els capitans. Som un bloc”. Aquesta ha estat la resposta de Xavi al cúmul de calúmnies que van rebre els capitans després del partit contra l’Inter. El tècnic blaugrana ha volgut defensar Busquets i Piqué, repetint que el Barça és més que dos jugadors en concret. L’entrenador català no ha volgut desvelar si els capitans seran titulars demà, però sí que confirmat que Koundé està al 100%.

L’estil no es discuteix

Xavi Hernández ha reiterat en més d’una ocasió que l’estil és innegociable. “A l’equip li fa falta més múscul, concretament el del cervell, per prendre millors decisions”, ha respost l’entrenador del Barça amb ironia, a si l’equip li feia falta més físic per guanyar a Europa. A banda, el de Terrassa ha volgut remarcar que el pla de partit de demà no se centra en cap jugador en concret, sinó que l’objectiu del Barça és aturar al Madrid “com a conjunt”.



Més notícies
Xavi Hernández i Joan Laporta, entrenador i president del Barça, respectivament | Europa Press
Així està l’estat anímic de Xavi abans del clàssic, segons Laporta
Notícia: Així està l’estat anímic de Xavi abans del clàssic, segons Laporta
Comparteix
El president admet que va veure el tècnic "trist, tocat i dolgut", però que s'està recomposant
Sarunas Jasikevicius, entrenador del FC Barcelona | @FCBbasket
Jasikevicius anima Xavi amb aquest missatge d’esperança per als culers
Notícia: Jasikevicius anima Xavi amb aquest missatge d’esperança per als culers
Comparteix
El tècnic de la secció de bàsquet del Barça ha enviat un missatge que anima l'entorn barcelonista després de l'empat contra l'Inter de Milà
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Revelen què ha dit Xavi a la plantilla després de l’empat contra l’Inter
Notícia: Revelen què ha dit Xavi a la plantilla després de l’empat contra l’Inter
Comparteix
El tècnic culer ha reunit els seus jugadors en l'entrenament d'aquest dijous per a passar pàgina i motivar-los de cara al clàssic
Thibaut Courtois, durant un entrenament amb el Reial Madrid | Europa Press
Courtois, baixa confirmada per disputar el Clàssic
Notícia: Courtois, baixa confirmada per disputar el Clàssic
Comparteix
Carlo Ancelotti ha confirmat en roda de premsa que el porter belga és baixa per enfrontar-se al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa