Món Esport
La convocatòria del Barça compta amb una novetat destacada de la infermeria

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha donat a conèixer la convocatòria pel partit de Lliga que es disputarà aquest dijous al Camp Nou contra el Vila-real. La bona notícia per a l’equip culer és la recuperació d’Héctor Bellerín, que ha rebut l’alta mèdica i ja està disponible per ajudar als blaugranes en l’àmbit defensiu. El català s’ha recuperat de la seva lesió al soli de la cama esquerra i, molt probablement, gaudirà de minuts contra el Vila-real.

Xavi recupera l’únic lateral dret pur de l’equip

Si hi ha una posició on està patint més del compte el Futbol Club Barcelona és la del lateral dret. I és que, tot i que Xavi ha reconvertit la posició de Jules Koundé i Sergi Roberto, els blaugranes només compten amb Héctor Bellerín com a jugador experimentat al costat dret de la línia defensiva. A més a més, les lesions de Koundé i Bellerín han provocat que, en determinades ocasions, jugadors com Alejandro Balde també hagin hagut de canviar de posició de manera provisional per tal d’ocupar la posició del lateral dret tot i no tenir-hi experiència.

Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press

Les lesions han frustrat el Barça durant el mes d’octubre

Xavi pot explicar els resultats del club durant el mes d’octubre per la quantitat de lesions que ha tingut el seu equip. El tècnic de Terrassa ha vist com, amb l’aturada de seleccions, molts jugadors defensius han anat caient lesionats un rere l’altre. Ronald Araujo, Jules Koundé, Héctor Bellerín i Christensen han estat de baixa en un mes clau per al club blaugrana. El Barça es troba en una situció molt complicada a la Champions i, per altra banda, ha perdut al Bernabéu en el clàssic de Lliga per tres gols a un. Amb la recuperació de Koundé i Bellerín la defensa del Barça fa un pas endavant i espera recuperar les bones sensacions de l’inici de la temporada.

La convocatòria de Xavi per rebre el Vila-real

Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.



Més notícies
Neymar jr, jugador del PSG | Europa Press
Neymar es mostra més madridista que mai
Notícia: Neymar es mostra més madridista que mai
Comparteix
El jugador del PSG ha lloat Benzema i ha criticat la posició de Vinicius Jr. en el rànquing de la Pilota d'Or
Luis Rubiales, president de la RFEF | Europa Press
Rubiales va esbroncar Laporta després de la polèmica del vestidor
Notícia: Rubiales va esbroncar Laporta després de la polèmica del vestidor
Comparteix
El president de la RFEF revela què va dir al dirigent blaugrana després que baixés al vestidor de l'àrbitre per protestar
Alexia Putellas, amb la Pilota d'Or | FC Barcelona
Onada d’odi de l’espanyolisme contra la gala de la Pilota d’Or
Notícia: Onada d’odi de l’espanyolisme contra la gala de la Pilota d’Or
Comparteix
France Football va posar "Mollet del Vallès, Catalonia" durant la presentació del vídeo d'Alexia Putellas
Guardiola i Ancelotti, durant l'últim City-Madrid | Europa Press
Guardiola amarga la nit somiada de Florentino i el madridisme
Notícia: Guardiola amarga la nit somiada de Florentino i el madridisme
Comparteix
Els seguidors del club blanc s'han quedat de pasta de moniato quan han vist que el City era escollit millor equip del món a la gala de la Pilota d'Or

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa