Món Esport
El Barça empata el primer partit de la pretemporada contra l’Olot (1-1)

El Barça ha empatat a un gol el primer partit de la pretemporada contra l’Olot (1-1). Pierre-Emerick Aubameyang, per part blaugrana, i Eloi Amagat, per la banda garrotxina, han convertit les dianes del duel. Els blaugranes, que tot just fa deu dies que han tornat a la feina, han jugat amb moltíssims futbolistes del filial i fins i tot del primer equip juvenil, així que no es poden treure grans conclusions, si bé sí que hi ha hagut alguns detalls interessants per als culers. Per part olotina, s’ha viscut una festa total a l’Estadi Municipal, on, amb motiu de la celebració del centenari del club de futbol, s’han venut totes les entrades i s’han ocupat totes les localitats.

La crònica de l’Olot-Barça

Pel que fa al partit en qüestió, Xavi Hernández ha apostat per crear dues alineacions diferents a la primera i a la segona meitat. Totes dues han consistit en una barreja de futbolistes del primer equip, del filial i del Juvenil A. A la primera part han debutat Pablo Torre i Franck Kessié. El jugador càntabre, a l’interior esquerre, ha deixat un detall de molta qualitat amb una passada meravellosa per a Aubameyang, que no ha acabat en gol del gabonès de miracle. Pablo Torre, doncs, ha mostrat la seva qualitat en aquesta acció. Més enllà d’això, però, poqueta cosa dels dos debutants, com acostuma a ser habitual en partits com aquests.

El primer gol del partit ha arribat a la mitja hora de joc. Ha arribat després d’una molt bona jugada de Marc-André Ter Stegen. El porter alemany ha detectat Aubameyang desmarcat a prop de l’àrea rival i li ha servit una passada sensacional des de la seva pròpia porteria. El gabonès ha caçat la pilota a la frontal i ha vist Albert Batalla, porter de l’Olot, molt avançat. Amb el seu instint golejador característic, Aubameyang no ha perdonat i ha avançat els blaugranes amb una vaselina sensacional. El davanter africà, molt actiu a la primera part, ja havia enviat una rematada de cap al travesser prèviament.

Tanmateix, l’Olot ha respost a la festa de la graderia amb algunes accions ofensives interessants que han creat perill a l’àrea del Barça. En una d’elles, ja a la recta final del primer temps, una bona combinació dels garrotxins ha acabat amb un penal clar del central del filial blaugrana Mika Màrmol sobre Jordi Manzano. El veteraníssim Eloi Amagat ha estat l’encarregat d’executar el llançament des dels onze metres. Ter Stegen li ha endevinat les intencions i ha estat a punt de tocar la pilota, però el llançament de l’ex del Girona ha anat molt ajustat i ha travessat la línia de gol per igualar el resultat al marcador.

A la segona meitat, els canvis més destacats de Xavi han estat les entrades de jugadors com Pedri González, Ansu Fati, Álex Collado i fins i tot Miralem Pjanic. El bosnià ha passat desapercebut, però hi ha hagut accions destacades dels altres futbolistes. Collado i Ansu han estat molt insistents al voltant de l’àrea de Batalla i han forçat algunes ocasions perilloses que no han acabat en gol. El millor, però, ha estat Pedri. El canari ha tornat a demostrar la seva qualitat amb conduccions delicioses, passades genials i desmarcatges molt intel·ligents. No obstant això, el Barça no ha trobat el gol i l’acció més clara del final del duel ha estat per a l’Olot. Iñaki Peña s’ha estirat a la perfecció per evitar la diana d’Èric Vilanova.



Més notícies
Raphinha, jugador del Barça | Confederació Brasilera​ de Futbol
Raphinha, l’extrem brasiler que va enamorar el mític Marcelo Bielsa
Notícia: Raphinha, l’extrem brasiler que va enamorar el mític Marcelo Bielsa
Comparteix
Món Esport desgrana la trajectòria i les aptituds del talentós extrem dret brasiler
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Acord a la vista entre el Barça i el Bayern per Lewandowski
Notícia: Acord a la vista entre el Barça i el Bayern per Lewandowski
Comparteix
Asseguren que el club blaugrana pujarà la seva oferta els propers dies i que el Bayern l'acceptarà
Trincao, durant la pretemporada del Barça | FC Barcelona
El Barça comunica la cessió de Trincao a l’Sporting de Portugal
Notícia: El Barça comunica la cessió de Trincao a l’Sporting de Portugal
Comparteix
El davanter portuguès hi jugarà com a cedit durant una temporada, amb una opció de compra final
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
Laporta anuncia la renovació de Dembélé
Notícia: Laporta anuncia la renovació de Dembélé
Comparteix
"Aquesta setmana presentarem Dembélé i Raphinha", ha assegurat el president del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Titacurta a juliol 14, 2022 | 09:13
    Titacurta juliol 14, 2022 | 09:13
    Res amic Pol, desprès de fer la crònica del partit, n'has de fer la conclusió. La primera és q els jugdors del Barça Atlètic no són uns cracs, i si vols, una altre conclusió és què el Barça va fer el ridícul. 1-1 és fer el ridícul. Evidenment ja ho anirem veient però, a veure si no si és a temps per rectificar. A mi com a espectador el partit no em va agradar. Un partit de costellada sería 8-1, el d'ahir va ser un partit de rídicul.
  2. Icona del comentari de: Culé a juliol 14, 2022 | 14:24
    Culé juliol 14, 2022 | 14:24
    Potser va ser per la calor asfixiant, però el partit el vaig trobar d'alló més avorrit; ni tan sol els vaig voler veure acabar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa