Sí al Futur, precandidatura a les eleccions del Barça liderada per Víctor Font, ha anunciat aquest dijous la incorporació de Jordi Majó. Candidat als comicis del Camp Nou l’any 2003 i precandidat als del 2015, Majó formarà part de la junta directiva en cas que els socis facin confiança a Font i “aportarà la seva experiència en l’àmbit econòmic, empresarial i institucional”.

“Després de valorar si presentava la meva pròpia candidatura i d’haver parlat amb la majoria de precandidats –Joan Laporta, per exemple, no em va donar resposta–, he decidit posar-me a disposició de Víctor Font, ja que ha construït un projecte sòlid, de gran consistència i amb un potent equip per redreçar la crítica situació del club i tornar-lo a situar a primer nivell. Considero que aquest és el projecte que ara necessita el Barça”, ha declarat Majó.

Cal destacar que, des del 2015, Majó ha promogut l’aplicació del vot electrònic en la dinàmica de l’entitat culer, qüestió que l’equip de Víctor Font té entre cella i cella per “democratitzar” i “modernitzar” el Barça.Més notícies

El motiu pel qual Font no pactarà amb Laporta

El líder de ‘Sí al Futur’ explica que “no hi ha hagut manera de trobar l’encaix entre dues formes molt diferents de veure el Barça”

Víctor Font: “Espero que tots els precandidats comptin amb en Xavi”

El líder de ‘Sí al Futur’ assegura que el de Terrassa “és un actiu únic del Barça i crec que si nosaltres no guanyem les eleccions, ha de tornar igualment”

Nou comentari