Món Esport
Acusen Jordi Farré de vendre butlletes de la moció contra Bartomeu amb sobrepreu
  • CA

Diversos grups d’opinió del Barça que van fer triomfar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva han acusat Jordi Farré, l’impulsor de la moció, de vendre amb sobrepreu les butlletes de suport al procés. Marc Duch, un dels portaveus de ‘Més que una Moció’ i ‘La Resistència del Palau’ ho han denunciat a les xarxes socials després que l’ara precandidat a les eleccions assegurés, en una entrevista al diari AS, que Víctor Font i Lluís Fernàndez Alà van desentendre’s de la recollida de signatures.

“No els vaig arribar a veure. Tot eren tàctiques electorals. Si la cosa no anava bé, el problema era meu. Si sortia bé, l’èxit era de tothom. No van venir ni el dia en què vam superar el tall de signatures”, ha declarat Farré. “Les fotos parlen per si mateixes. Font va estar en totes les compareixences i reunions a través de la seva mà dreta. Fernàndez Alà, exactament el mateix. A Farré no li vam veure el pèl. Bé, sí, quan ens va vendre butlletes pel doble del preu que ell havia pagat al club”, ha respost Duch, unes acusacions que el líder de ‘Nou Impuls Barça’ ha titllat de “poc elegant”. “Marc, això que dius és mentida. Us vau poder emportar les paperetes de franc perquè tots estàvem fent un servei als socis. És molt poc elegant fer aquesta acusació. Gairebé diria que impropi d’algú amb tantes ganes de treballar al club”, ha piulat Farré.

‘La Resistència del Palau’ s’ha afegit al debat a Twitter: “El que menteixes ets tu, Jordi. Si vols ser president del Barça comença per no mentir. Va passar tal com explica el Marc i tots els grups ho sabem perfectament!”. Duch ha revelat que Farré “va comprar les butlletes a 0,069 euros/unitat i ens les va vendre a 0,100” i ha amenaçat de publicar les factures de compra i les converses amb un membre del seu equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa