Món Esport
De Jong rep l’alta mèdica i reapareixerà contra l’Osasuna
  • CA

Frenkie de Jong ha rebut l’alta mèdica i és la principal novetat del Barça en la llista de convocats per rebre l’Osasuna al Camp Nou. Ansu Fati, que va complir sanció la jornada passada, al camp del Valladolid, i Arthur Melo, ja recuperat del quadre d’amigdalitis, també han estat inclosos en una convocatòria en què no hi són Antoine Griezmann i Samuel Umtiti per lesió ni Ousmane Dembélé, amb la baixa federativa.

Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo i Arnau Tenas són els futbolistes del filial inclosos en la llista de 20 convocats per a la penúltima jornada de la Lliga. Podria ser que fos la seva darrera participació amb el primer equip, ja que el pròxim cap de setmana el filial comença el play-off d’ascens a Segona. Les opcions del Barça per revalidar el títol domèstic són mínimes, però el conjunt blaugrana no tirarà la tovallola fins que les matemàtiques converteixen l’improbable en impossible.

La convocatòria del Barça per rebre l’Osasuna

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa