Món Esport
Joan Laporta medita tornar-se a presentar a les eleccions del Barça
  • CA
Joan Laporta, al seu despatx.
Joan Laporta, al seu despatx. | Jordi Borràs

Joan Laporta no descarta tornar a ser el president del Barça. En una conferència a la Xina, l’exdirigent blaugrana ha reconegut que s’està “plantejant” presentar-se a les pròximes eleccions, previstes per al 2021, però també ha deixat clar que no ho farà si no té “un bon projecte” i que encara no ha pres cap decisió ferma.

 

“Estic planejant-me tornar, però encara no ho he decidit. No estic segur de fer-ho, però estic pensant en com podríem tornar a fer un bon projecte”. En el mateix acte, Laporta també ha criticat amb duresa Josep Maria Bartomeu, la junta directiva del qual “està deixant el club en bancarrota”. “No m’agrada la seva actitud, mai s’enfronten a les situacions. No són transparents i necessiten millorar això. El club té un gran deute relacionat amb el nou estadi molt difícil d’afrontar i la ràtio entre salaris i ingressos és massa elevat. La situació és perillosa“, s’ha justificat el president del Barça entre els anys 2003 i 2010.

 

Joan Laporta considera que el pitjor de l’actual junta directiva és que no té “un model de club”, ja que fan “inversions absurdes” i han deixat de parar atenció a allò que ha fet del Barça un club diferent, la Masia. “S’ha de reconstruir aquesta per produir jugadors que es converteixin en estrelles i necessitem entrenador que siguin suficientment valents per confiar en els jugadors de 16 anys”, ha seguit valorant al respecte.

 

Per últim, Laporta ha analitzat el paper polític del Barça en el procés polític català i ha fet una proposta: “Si Espanya no deixa que Catalunya tingui la seva selecció per participar en el Mundial o en els Jocs Olímpics, que sigui el Barça qui representi la selecció catalana”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa