Món Esport
Joan Laporta podria tancar un fitxatge de manera imminent
  • CA

El president del Barça, Joan Laporta, ja treballa juntament amb la seva direcció esportiva i el cos tècnic en la planificació de la temporada vinent. Un dels jugadors que agrada molt al club blaugrana per reforçar l’equip de cara al pròxim curs és el capità del Chelsea, César Azpilicueta. Aquest futbolista acaba contracte al mes de juny amb el seu actual equip. Diversos mitjans asseguren que el Barça té molt avançada l’arribada del defensa i que, fins i tot, tindria un principi d’acord perquè s’incorpori al conjunt de Xavi Hernández a l’estiu.

No obstant això, el Barça haurà d’esperar per acabar de materialitzar la incorporació d’Azpilicueta. El Chelsea no vol desprendre’s d’aquest jugador en cap cas i intentarà arribar a un acord amb ell perquè renovi el seu contracte i continuï al club anglès. El diari Mundo Deportivo assegura que el defensa i la directiva de l’equip londinenc es reuniran la pròxima setmana. El Chelsea té previst traslladar una última oferta a Azpilicueta per tal d’impedir la seva marxa. A més, el mateix mitjà explica que el contracte actual del futbolista navarrès no conté cap clàusula que permeti a l’equip anglès renovar el defensa de forma unilateral com havien afirmat alguns rumors durant els últims dies. Per tant, si el navarrès refusés la proposta del Chelsea, tindria via lliure per acabar d’acordar la seva futura incorporació al Barça.

L’arribada d’Azpilicueta seria un fitxatge que agradaria molt a Xavi Hernández, ja que el tècnic blaugrana valora molt la polivalència dels jugadors. El capità del Chelsea pot ocupar la posició de central i també la de lateral dret. A més, es tracta d’un futbolista totalment consolidat tant al seu equip com a la selecció espanyola.

El Chelsea va aconseguir el passat dissabte l’últim títol que li quedava per guanyar, el Mundial de Clubs. El conjunt londinenc es va imposar al Palmeiras brasiler a la final per un resultat de 2-1. Azpilicueta va ser titular en aquest partit, on va guanyar el seu novè campionat amb el Chelsea. El navarrès ha aixecat amb l’equip anglès dues Premier League, una Copa de la Lliga, una FA CUP, una Champions League, dues Europa League, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs.



Més notícies
Gerard Piqué i Raúl de Tomás disputen una pilota | FC Barcelona
Quan i on veure el decisiu derbi entre Espanyol i Barça
Notícia: Quan i on veure el decisiu derbi entre Espanyol i Barça
Comparteix
Ambdós equips busquen un triomf per evitar problemes a la classificació
Vicente Moreno i Xavi Hernández posen amb les samarretes dels seus equips abans del derbi | RCD Espanyol
Les polèmiques marquen les compareixences dels tècnics abans del derbi
Notícia: Les polèmiques marquen les compareixences dels tècnics abans del derbi
Comparteix
La designació arbitral, 'Els Segadors', Dembélé i Ferran Rerverter han protagonitzat la prèvia del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa