Pòquer de Jenni Hermoso en la golejada del Barça (1-10)

Nou partit escandalós del primer equip femení del Futbol Club Barcelona. Les futbolistes de Jonatan Giráldez han assaltat la capital andalusa i han golejat el Sevilla amb un resultat final gairebé vergonyós, composat per dues manetes (1-10). Les blaugranes han anotat les mateixes dianes a la primera i a la segona meitat i el duel no ha tingut color. La davantera madrilenya Jennifer Hermoso, que aquesta temporada havia començat força seca, ha estat la més destacada amb un pòquer, és a dir, quatre gols.

De fet, Jenni ha deixat el Sevilla tocat des del minut dos, quan ha marcat per primera vegada després de caçar una pilota morta a l’interior de l’àrea i batre Esther Sullastres amb un toc de qualitat. Quatre minuts més tard, Ana Maria Crnogorcevic ha aprofitat un error infantil de la defensa rival per fer el segon. La mateixa davantera suïssa ha marcat el tercer culminant una gran jugada individual de Fridolina Rolfö. Abans del descans, dos gols més: Jenni ha rematat a plaer una molt bona passada d’Alèxia Putellas i després la mateixa madrilenya ha assistit Rolfö per la maneta. Per part del Sevilla, Elisa del Estal ha rematat un córner a l’interior de la porteria per retallar distàncies poc abans del descas.

A la represa, Aitana Bonmatí ha assistit el segon gol de Rolfö, però a partir d’aquesta sisena diana, el Barça s’ha relaxat i ha deixat de crear tantes ocasions. Tanmateix, a partir del minut 80 han arribat fins a quatre gols més. Dos de Jenni, un de Clàudia Pina i un altre de Mariona Caldentey. Les blaugranes continuen sent les líders indiscutibles de la Primera Iberdrola, amb onze partits guanyats d’onze jugats i dotze punts d’avantatge sobre la Reial Societat, que té un partit menys. Les de Giráldez tornaran a aixecar la Lliga de forma gairebé segura i la diferència de gols així indica la superioritat blaugrana: 68 a favor, per només 3 en contra.