Món Esport
Un exdirectiu blaugrana revela l’oferta que el Barça va fer per recuperar Neymar
  • CA

110 milions d’euros més Todibo, Rakitic i la cessió d’Ousmane Dembélé. Aquesta va ser la proposta que, l’estiu del 2019, el Barça va fer al París Saint-Germain per intentar recuperar Neymar Jr. Javier Bordas, directiu del club blaugrana durant els mandats de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu –és a dir, des del 2010 fins al 2020–, ha explicat en una entrevista a El Partidazo de la Cadena COPE que l’entitat culer va estar molt a punt de tornar a aconseguir els serveis de l’astre brasiler.

El PSG volia 130 milions d’euros més Todibo, Rakitic i la cessió de Dembélé. El pare de Neymar es va oferir a posar aquests 20 milions, encara que els haurien pogut baixar per la pressió que va fer el jugador. Al final, però, l’operació no es va dur a terme”, ha recordat el directiu encarregat d’assumir responsabilitats en l’àrea esportiva, que ha insistit en el fet que el brasiler “va estar molt a prop” de tornar al Camp Nou i desfer el camí que va emprendre l’estiu del 2017.

A més, Bordas també ha explicat que “Suárez demanava renovar per quatre anys” i que el Barça li va oferir dos. També ha destacat que tenia aparaulat el fitxatge de Courtois, quelcom que ha estat desmentit per l’actual porter del Madrid. “No és veritat que tingués un acord. No crec que hagi de fer comentaris sobre coses com aquesta. Crec que la gent sap que el meu somni sempre ha estat el de jugar al Madrid. I que ara soc molt feliç allà”, ha dit en roda de premsa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa