Jaume Roures demandarà la directiva de Bartomeu pel ‘BarçaGate’

El propietari de Mediapro carrega contra la junta blaugrana per l’escàndol de les xarxes socials

Tal com ja va anunciar poc després que la Cadena SER destapés el BarçaGate, Jaume Roures ha reiterat aquest dilluns, en una entrevista al Diari de Girona, la seva voluntat de portar Josep Maria Bartomeu davant els tribunals i demandar la seva junta directiva “per administració deslleial dels diners dels socis”. El propietari de Mediapro, que va ser una de les persones atacades pels comptes de les xarxes socials gestionats per I3 Ventures, ha comparat la gestió de l’actual president blaugrana amb la de Josep Lluís Núñez.

“Tinc preparada una demanda per administració deslleial dels diners dels socis i per atacar-nos descaradament a mi i a Mediapro. És un ‘Barçagate’ amb totes les de la llei. No em van sorprendre aquesta mena d’operacions perquè ja ho feia en Núñez quan no hi havia xarxes i aquesta directiva segueix el que s’ha anomenat nunyisme. Estem al segle XXI i hi ha xarxes, poden intentar-se aquestes manipulacions però no creia que fossin tan ximples de no pensar que s’acabaria descobrint. Dona una mesura del seu nivell intel·lectual, bastant pobre”, han estat les seves declaracions al respecte.

En l’entrevista, que es pot llegir en aquest enllaç,  Roures també ha opinat, sobre les retransmissions dels partits de futbol a porta tancada, que “estem estudiant com cobrim físicament o virtualment les grades perquè no es vegin buides”. “Les retransmissions seran diferents, tant d’imatge com de so, però estaran bé segur”, ha afegit el propietari de Mediapro per confirmar que el nou escenari que provocarà el coronavirus concedirà l’oportunitat de reinventar-se a l’hora de traslladar el futbol a casa dels afeccionats.

Més informació

Comentaris

    Ramon Abril 28, 2020 11:54 am
    Aquesta directiva és un festival d'indecències però, per mi, cap de tan repugnant i imperdonable com l'anomenada "Acció de Responsabilitat" contra la directiva anterior.

Nou comentari