Món Esport
Iturralde González, exàrbitre i comentarista a Madrid: “Hi ha penal de Mendy a Braithwaite”
  • CA

Com no podia ser d’una altra manera, el clàssic de Valdebebas que ha acabat amb derrota del Barça ha anat acompanyat de polèmica arbitral. Al minut 83, el lateral del Madrid Ferland Mendy ha agafat Martin Braithwaite del braç a l’interior de l’àrea i tots els jugadors blaugrana han demanat penal. La jugada s’ha consultat breument, però Gil Manzano no ha assenyalat penal en considerar que el contacte no era prou contundent i el partit ha continuat amb normalitat.

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha esclatat contra l’arbitratge i s’ha queixat amb molta insistència: “Era penal claríssim!”. A la seva opinió li ha donat suport Iturralde González, exàrbitre de Primera Divisió, i comentarista a l’AS i a la Cadena SER. Qui va ser guanyador d’un premi Guruceta ha afirmat que “hi ha penal de Mendy a Braithwaite”. Si bé ha assegurat que es tracta d’un “penal absurd”, ha considerat que Gil Manzano hauria d’haver assenyalat els onze metres.

Es tracta d’una acció relativament similar de la del clàssic de la primera volta, en el qual es va assenyalar un penal de Lenglet sobre Sergio Ramos per un cop de colze molt i molt rigorós, però que consultat amb el VAR va acabar sent xiulat. Tanmateix, en aquest cas Gil Manzano no ha acudit a la pantalla del videoarbitratge i les queixes dels culers han quedat en res. Amb tot, el que es demostra és que els nous sistemes d’arbitratge no acabaran mai amb la polèmica.



Més notícies
Messi, durant el clàssic | Europa Press
El Barça reacciona, però es queda a mitges i perd el clàssic (2-1)
Notícia: El Barça reacciona, però es queda a mitges i perd el clàssic (2-1)
Comparteix
El Madrid guanya gràcies a una primera part terrorífica dels blaugranes
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman torna a esclatar contra l’arbitratge: “Era penal claríssim!”
Notícia: Koeman torna a esclatar contra l’arbitratge: “Era penal claríssim!”
Comparteix
Tanmateix, el tècnic del Barça fa autocrítica i assegura que "no hem perdut per l'àrbitre"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa